Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mitöl van? Szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl van? Szerelem?

Figyelt kérdés
A barátommal össze vesztünk,igy nem igazi járás,inkább barátok is vagyunk,de közbe kicsit járunk,se veled se nélküled kapcsolat.Két éve ismerem majdnem,jó ember isnerö cagyok,amikor nem is ismertem akkor is tudtam mien,vagy másnál us igy van.De amikor össze veszünk nem tudom meg senkitöl semmitöl,higy mikor meggy valahova te tudom,multkor is azt hitte higy követtem de nem csak a boltba mentem ,nem gondoltam volna,hogy ö us arra meggy.

2015. nov. 15. 01:54
 1/8 Clark Kent.. ***** válasza:
Úgy van mama. De kellene egy helyesírási szótár is.
2015. nov. 15. 01:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Inkább egy billentyű
2015. nov. 15. 02:00
 3/8 anonim válasza:
Az igen :D Nem is értettem a végére a kérdést, csak szörnyülködtem az íráson
2015. nov. 15. 02:01
 4/8 Clark Kent.. ***** válasza:

Billentyű? Mármint billentyűzet? Azt elhiszem, hogy beragadhat a space gomb...

De ezen kívül hemzseg az írod a sok helyesírási hibától, és itt nem csak a vesszőkkel van a probléma.

Miért nem veszel egy másik billentyűzetet? Vagy nem hallottál még az online billentyűzetről? Egérrel megírod a szöveget, és bemásolod.

Nem igaz, hogy azt várod el az emberektől, hogy végigszenvedjék ezt a maszlagot, amit leírtál...

2015. nov. 15. 02:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla a helyes írással az hogy ha v helyet pl c nyom
2015. nov. 15. 02:11
 6/8 Clark Kent.. ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. nov. 15. 02:20
 7/8 A kérdező kommentje:
De amugy most nem tudom kovetni,mist nem is kovettem mert hiszi azt
2015. nov. 15. 02:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Te tudsz értelmes, összefüggő mondatot alkotni magyar nyelven? Csak mert ezek alapján nekem nem úgy tűnik...
2015. nov. 15. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!