Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor azt érzem, h nem vagyok elég jo neki, ez mitöl függ?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy pláza cica,nem olyan babás az arcom,ilyen sportos,kislányos vagyok.Sokszor rossz gondolataim vannak,hogy nem vagyok szerethetö,hogy nekem kell tenni a teteimel akkor vagyok csak az.hogyan legyek,hogy észre vegyen ugy is ha eppen nem teszek valami kedveset.Sokszor rossz gondolataim vannak afelöl,hogy megcsal egy ellentetemre egy olyanra akinek mindenkinek tetszik.Amikor azt szokta mondani,hogy Neki a jokislányok a stilusai2015. ápr. 30. 07:54
1/4 anonim válasza:
Azon gondolkodj el, mennyire érezteti veled, hogy nem vagy elég jó neki.
Ha nagyon,dobd ki.
2/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag amit írtál, abból úgy tűnik, hogy a szegény srác semmit sem csinált, csak te problémázol magadban.
4/4 anonim válasza:
Mondjuk, ha megtanulnád kifejezni magad, az sokat lendítene a dolgon. Egy kutya, ha bevenné, amit itt összehordtál, megveszne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!