Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (többi lent)
Sziasztok! 18éves lány vagyok és a barátom is 18.
2éve járunk (vagy mostmár csak jártunk). Szerdán szakitott velem mert már nem volt jó neki a kapcsolat, és barátok maradtunk. Tegnap viszont kimentünk inni (mi ketten meg volt egy fiu és egy lány is akik szintén párkapcsolatban vannak)
Részegen mondta hogy szeret nagyon engem stb... Meg megbeszéltünk olyat így négyünk között, hogy egy kis időre (fél órára) megcserélik a barátnőket, mindenféle sértődés, összeveszés nélkül. Arcrapuszi meg ölelést lehetett. De smárolni nem. Aztán ők ugye smároltak is... Ami persze nekem szarul esett, hogyne esett volna. Még akkor is ha barátok vagyunk mert én elmondtam neki hogy szeretem még mindig. De arra hivatkozott hogy barátok vagyunk szoval lehetett....
Mindegy ezt már otthon beszéltük, és neki is elmondtam hogy szarulesett meg ilyenek meg ha inkább vele vagyok meg ő velem (most ölelgetésekre gondolok) akkor sokkal jobban éreztem volna magam vele. És akkor erre ő gondolom megharagudott, és kitalált olyanokat hogy én folyton csak problémázni tudok ahogy most is... Ha neki az probléma hogy elmondtam hogy azért nekemis szarulesnek dolgok akkor mit csináljak? Mondta hogy ma nemfog irni. Meg megbeszéltük hogy megyek ma hozzá (a barátomhoz) és akkor irta tegnap hogy ne menjek és soha többé ne menjek.
Tegnap annyira berugott hogy anya vitte haza (meg ugye én elkisértem) mert nemtudott buszozni, és megköszönte meg minden énmeg végig ottvoltam mellette.
Meg szeretném vele beszélni, de mindig az van hogy én szeretném megbeszélni vele ő neki eszébe sem jutna, legalábbis az eddigiek alapján az jött le.. Megunhatta már? Vagy engem unt meg? Mindig mindent együtt csináltunk, mindennap beszélgettünk mióta megismerkedtünk, egészen a mai napig, bár még irhat de nem sok esélyt látok rá :( mindenről ő jut az eszembe, teljesen magam alatt vagyok. Ha irnék neki azt mondaná hogy nem akar beszélni és haggyam, de nem szeretnék erőszakoskodni sem. Mert akkormeg az a baj. Nagyon szeretem :( remélem érthetően és logikusan irtam le. Kérlek segítsetek
Szia!
Én nem vagyok nagy szerelem szakértő mert csak 14 vagyok de.
Az alapján amit leírtál te teljesen oda vahy érte. Ami őt illeti vagy csak történt valami vele és rajtad vezet le mindent mert ugye általában így van ez de amit írtál hogy megunt téged van esély rá, de szerintem nem. Őszintén szólva én azt a tanácsot adnám hogy ne írj rá. Tudom hogy ez most hülyeségnek hangzik de ha szeret téged akkor egy idő után fel fog neki tűnni a dolog hogy hoppá már nem keres remélem nem felejtett még el vagy valami. De ha utána se keres téged akkor már gáz van. Akkor nincs kizárva a harmadik személy se. De én azért szurkolok neked/nektek hogy megbeszéljétek majd. És remélem hogy valamennyit legalább tudtam segíteni. :)
K.xx
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!