Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj, hogy a párom nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy a párom nagyon sokszor elélvez?

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok, és a barátommal szűzek vagyunk. Eddig csak simogattuk egymást stb. de ma megfogtam a farkát, és akármikor hozzáértem/elkezdtem simogatni, elélvezett. Ez normális? Még sosem voltunk ilyen helyzetben, és érdekelne, hogy ez minek a jele vagy, hogy ez baj-e? A válaszokat nagyon köszönöm!:)
2015. nov. 1. 00:51
 1/5 Zero the hero ***** válasza:
Ez annak a jele, hogy nagyon kíván téged.
2015. nov. 1. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:

A barátod túlságosan felizgult. :)

Ha szűz, akkor normális, de a barátod visszább tudná fogni magát, ha nagyom akarja

2015. nov. 1. 00:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, meg fog halni, 2 hónapja van hátra XD

nem, de ha ennyire nem tud magán uralkodni, akkor az még természetes (pisisek)

azért nem kell mindjárt összefeküdni vele, de tényleg van rád gusztusa, annyi szent.hogy miért, mert én mondtam!

2015. nov. 1. 01:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudod ha egy "edény" nagyon tele van akkor kevés kell, hogy kilöttyenjen.
2015. nov. 1. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:

15 évesen nem normális, hogy farkakat fogdosol.

Farka a kutyának van, kis pi.csa :)

2015. nov. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!