Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy fiú csak barát?
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen naiv, de minden fiú, akit megkedvelek és barátnak tekintek, előbb vagy utóbb kitalálja, hogy teteszem neki. Pedig egyáltalán nem viselkedem úgy, hogy ebből bárki erre kövekeztethetne. Megnyugtat, ha egy fiú a közelemben van, jól kijövök velük, szeretem a gondolkodásukat, szeretem, ha megölelnek... Kicsit romantikus vagyok. :)
Nagyon tudok szeretni valakit, de egyáltalán nem vagyok szerelmes, nem is voltam soha, és nem értem, miért nem lehet egy fiú és egy lány egyszerűen barát.
16/L
Mesélj csak nyugodtan, érdekel. :)
Nem tudom, te hány éves vagy, de nálunk mindig ez a téma. Szex, pasik, bulik. Oké, nem azt mondom, hogy én nem járok buliba, meg ilyenek. Ha nem ismersz jobban, nem mondanád meg, hogy nem olyan vagyok, mint az összes többi lány. Csak hát ezt nem közlöm mindenkivel. Igazából nincs olyan barátom, aki mindent tudna rólam.
Én kicsit idősebb vagyok nálad, de elmagyarázom, nekem miért nem megy igazán:
Nem feltétlen a szex miatt. Nincs senkim jelenleg és ha megismerkedem egy lánnyal/nővel (idősebb is lehet, exem is az volt), akkor figyelek rá, hogy milyen: személyiség elsősorban és külső. Ha a személyisége és a külseje is vonzó számomra, akkor már esélye van nálam... és itt jön a képe, hogy miként viszonyul hozzám. Ha ugyanis kedves velem, érdeklődő és esetleg még flört is a képbe kerül, akkor elég esélyes, hogy érzelmeket kezdek táplálni irányába. Könnyen esek szerelembe. Egyébként külső alatt csak annyit értettem, hogy valami megfog benne... arc, ilyesmi, semmi extra.
Ha pedig szerelembe esek, akkor roppant kitartó vagyok és ragaszkodó, mert ilyen a természetem. Épp ezért, nem is barátkozom lányokkal. Egyszerűen mindig én húzom a rövidebbet, amiből rohadt elegem van! Én azonban nem tudom eldönteni úgymond, kibe leszek szerelmes. Vannak, akik azt állítják: Képesek rá. De úgy hiszem, akik így eldöntik, az annyit is ér...
Szóval én tudatosan nem barátkozom lányokkal. Ha ismerkedéskor benyögi, hogy Ő inkább a barátom lenne, akkor megmondom, hogy bocsi, nem barátkozok lányokkal.
Van 1-2 kivétel, de Ők az ország 2 másik csücskében laknak, így esélytelen lenne. Tehát nem a szex körül forog a dolog, egyszerűen könnyen leszek szerelmes, mert nagyon érzelmes vagyok és talán mert vágynék is a szeretetre, de ugye ezt egy barát nem adhatja meg olyan formán...
Nem hiszem, hogy ettől rossz ember lennék.
Remélem kielégítő a válaszom.
24/F
#13 De én nem akarok bántani senkit. Tudtommal még nem is tettem. Odafigyelek mások érzéseire, törődök az emberekkel és sosem okoznék fájdalmat senkinek. Csak nehéz.
Azt mondják szép vagyok. Sok fiúnak csak szex miatt kellek, velük nem foglalkozom annyira, tartom az elérhetetlen imidzset. De akik a barátaim voltak... Hihetetlen aranyos srácokról van szó, akik helyesek, jófejek, és még szeretnek is. Persze, hogy megszerettem őket. Nem szándékos volt. De egyszerűen nem vagyok szerelmes. És nem is tervezek az lenni. Csak a legközelebbi barátaimnak engedem, hogy hozzám érjenek, mert félek az érintéstől. Természetesen itt is csak teljesen ártatlan ölelésről van szó, bár ez most nem fontos. A lényeg, hogy nem akarok szerelmes lenni, de a barátaimat sem akarom elveszíteni. Most akkor én önző vagyok? Remélem nem, nem állt szándékomban.
Nemtudsz nyertesként kijönni a helyzetből, elvégre bármit csinálsz, az neki(k) akkoris kevés.
A verzió: Maradtok barátok, és hagyod szenvedni.
B verzió: Megszakítod vele/ük a kapcsolatot.
Mást nemigen tehetsz velük :)
Viszont vigyázz a jövőben kikkel barátkozol, mert nagy eséllyel jársz újra így...
De hogy tudnám eldöneni, hogy ki lesz később szerelmes belém? A legjobb barátom fiú, de neki van barátnője, úgyhogy ő biztos nem lesz szerelmes belém. :)
Mások meg mit szenvednek azon, hogy találjanak valakit. Lehet, hogy örülnöm kellene. Egy csomó fiúnak viszont csak szexre kellek. Azokkal sem tudom, hogy mit kellene csinálnom.
Hát például én 100, hogy nemlennék szerelmes :D
Akinek csak szexre kellesz? Vagy szexelsz velük, vagy kerülöd őket :)
Miért nem lennél szerelmes?
Nem szeretem, ha hozzám érnek. Ez eléggé kizárja a szexet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!