Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, vagy ti folytatni szoktátok?
Figyelt kérdés
Amikor a barátommal vagyok es kielégítem, vqnan amikor ő is szokott ujjazni meg ilyenek de miután elment máshogy viselkedik olyan mintha már ő "kész" lenne és ennyi. Utána mással foglalja el magát mondjuk sokszor van hogy puszilgat de en folytatni szeretném ti fiuk ha már elmentetek nem akarjátok már folytatni vagy mi, Ne nézzetek hülyének létszi csak ő az első barátom de próbálok jó lenni.2015. okt. 27. 08:11
1/7 anonim válasza:
Ja utána már nem kell vagy 1-2 óráig:D
2/7 anonim válasza:
Hát, ez nálam attól is függ, hogy milyen mértékű volt a kielégülésem. Én is kisülök, ha nagyon jól csinálták és utána már nem is kívánom csak az összebújást, csókolgatást. Ezt mi a barátnőmmel úgy szoktuk megoldani, hogy előbb én a csúcsra juttatom kézzel, szájjal, utána meg ő engem (nagyon jól csinálja). És így mindenki megkapta amit akart. :)
3/7 anonim válasza:
Az én barátom megvárja, amíg én elmegyek. Utána megy el ő.
4/7 anonim válasza:
Én a barátnőmmel cs-zni szoktam utána :d
6/7 anonim válasza:
Ez elég jellemzö.Ezért a jo megoldás általában, hogy elöször a lány élvezzen, utána a fiu.
7/7 anonim válasza:
Az a titka, hogy először neked elmenned, aztán a pasinak.
Mi mindig így csináljuk és bevált. Fordítva tényleg bajos, néha nálunk is fordítva sül el a dolog, én is észrevettem, hogy olyankor nehezen talál magára, nemhogy rám. :D
Ezért szoktam én elmenni 1-szer vagy 2-szer és utána ő. Próbáljátok ki így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!