Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok írni fiúknak?
Figyelt kérdés
Tehát ha beszélgettek, akkor másnap megvárjátok, amíg ír a fiú vagy netán ti is keresitek?
Azért kérdem, mert engem sosem keres a csaj, pedig jól el szoktunk beszélgetni, mindig nekem kell ráírnom.
Ez jelenthet valamit? esetleg, hogy annyira nem érdeklem, hogy magától keressem?
2015. szept. 24. 18:09
1/9 anonim válasza:
Valahogy én is így vagyok vele. Nem tudom, hogy azért nem ír, mert nem érdeklem és csak szánalomból ír vissza vagy azért, mert én vagyok a fiú és nekem kell kezdeményezni.
15/F
2/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy nem jelent semmit,mert lehet,hogy csak jól esik neki,hogy érdeklödsz utána.
3/9 anonim válasza:
Nem szoktam ráírni a fiúkra. Viszont este nem is köszönök el, ezért ha előző nap a fiú írt utoljára, másnap én írok vissza. De ezt nem nevezném "ráírásnak". 18L
4/9 A kérdező kommentje:
Lány 17, én 19
2015. szept. 24. 18:24
5/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én külön megmondtam neki, hogy azért köszönjön el... Valahogy jobb a lelkemnek
2015. szept. 24. 18:25
6/9 anonim válasza:
Egyes lányoknak ha ra kell írniuk egy fiúra akkor ugy érzik h ki vannak szolgáltatva vagy egy picit megalazkodnak ilyenkor. E mogott altalalban az van h bejön neki a fiu vagy ilyesmi. Ha te irsz ra akkor boldog mert ebből latja h erdekel h mi van vele
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs azzal gond, hogy én írok rá, csak úgy érzem, ha ő nem keres, akkor nem érdekelem.
Én így gondolkodok, de bízom benne, hogy látja, érdekelem és ezt értékeli.
2015. szept. 24. 19:41
8/9 anonim válasza:
Mióta megy ez? Mert ha már hosszabb ideje beszélgettek és MINDIG neked kell kezdeményezni a beszélgetést, az nem jelent semmi jót de ha még csak az elején vagytok, ismerkedtek akkor belefér és reménykedhetsz hogy idővel ő is fog keresni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nyáron beszélgettünk kb 2 hetet, utána volt egy kis mosolyszünet, aztán most kb 1,5 hete beszélünk, de nem minden nap, mert nem akarom minden nap "zavarni".
2015. szept. 24. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!