Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem lehet egy fiú csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy fiú csak barát?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen naiv, de minden fiú, akit megkedvelek és barátnak tekintek, előbb vagy utóbb kitalálja, hogy teteszem neki. Pedig egyáltalán nem viselkedem úgy, hogy ebből bárki erre kövekeztethetne. Megnyugtat, ha egy fiú a közelemben van, jól kijövök velük, szeretem a gondolkodásukat, szeretem, ha megölelnek... Kicsit romantikus vagyok. :)

Nagyon tudok szeretni valakit, de egyáltalán nem vagyok szerelmes, nem is voltam soha, és nem értem, miért nem lehet egy fiú és egy lány egyszerűen barát.

16/L

2015. okt. 31. 18:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben olyan vagy, mint én, csak nőben! :D Amúgy kérlek szépen most megszámolom neked, hogy hány leány nemű barátom van. Aszondja.... 6! Rögtön ennyi jutott eszembe. :D De egyikbe sem vagyok szerelmes és ők sem belém. Nagyon szeretem őket, mint minden barátom, de szerelem az így nem van. :D
2015. okt. 31. 19:01
 2/23 A kérdező kommentje:

Én viszont nem tudok mit kezdeni velük, ha szeretmesek belém. Nem bújhatok oda hozzájuk, mert az már mást jelentene nekik.

Úgyhogy megkaptam, hogy elérhetetlen vagyok, és a legrosszabb, hogy ez még tetszik is a fiúknak. Pedig én tényleg senkinek nem akarok tetszeni.

2015. okt. 31. 19:09
 3/23 anonim ***** válasza:
Az a különbség közöttünk, kérdező, hogy bár mindkettőnket szeret az ellenkező nem, engem csak barátként és én ennek örülök is. :D Sok lány mondta, hogy nagyon szeret velem lenni és kedvel, de szerelem nincs. Nagyon helyes, ne is legyen, én örülök neki. Viszont te meg keress valakit, aki nem szeret beléd. :D És ez miatt ne legyél szomorú. Örülj neki, hogy legalább szépnek vagy titulálva. :)
2015. okt. 31. 19:12
 4/23 A kérdező kommentje:
Olyan egyszerűnek tűnik, ahogy így leírod. :) Igazából már kezdek letenni róla, hogy fiú-barátot találjak. Mondjuk, az igaz, hogy kicsit bonyolult lány vagyok, és nehezen bízom meg az emberekben, de ha egyszer megszeretek valakit, azt igazán szeretem.
2015. okt. 31. 19:25
 5/23 anonim ***** válasza:
Mert a fiúk csak a szexre gondolnak.
2015. okt. 31. 19:31
 6/23 anonim ***** válasza:
A szeretettel én is így vagyok, fiú létemre nagyon tudok szeretni, ezért is vagyok jóban nagyjából mindenkivel és azért is szeretnek a lányok, mert mikor baja volt az egyiknek akkor nekem nyugodtan elmondhatta én meg felvidítottam mindig, mert mindig vigyorgok és jó hatással vagyok az emberekre. :D Továbbá aki nekem barát, az barát és a barátokat szeretni, tisztelni és védeni kell! Én így gondolom. :)
2015. okt. 31. 19:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez feltűnt. De miből gondolják, hogy én kapható vagyok?
2015. okt. 31. 19:42
 8/23 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, nekem is ilyen barát kellene... :)
2015. okt. 31. 19:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, kérdező! Mármint a szex témára válaszolok. Sajnos a mai srácok fejében folyamat ez mozog, holott még bilibe lóg a tenyerük. Rajtam hányszor röhögtek ez miatt, mert engem ez a téma nem érdekel. Én inkább beszélgettem a repülőkről, fegyverekről, vagy a harci stílusokról, mint arról. Egyedül a lányoknak tetszett, hogy végre egy olyan fiú, aki nem csak a dugáson gondolkodik. Velem egyszer közölték, hogy nagyon szeretnek, de nem szerelemből, tisztáztuk, hogy én is így vagyok és azóta, amikor látnak mindig a nyakamba ugranak. Full aranyosak és csak a fiú barátaim nem képesek felfogni, hogy ez, hogy lehetséges. Mondom ember, van kultúrám és nem a dugáson jár az eszem, meghallgatom őket, segítek nekik, bízhatnak bennem és én is bennük. Ennyi a történet. Aztán csak pislognak, mintha klingonul beszéltem volna. Na, szóval érted. :/
2015. okt. 31. 19:57
 10/23 anonim ***** válasza:
Amúgy sokat tudnék erről mesélni neked, de nem szeretnélek fárasztani. :D
2015. okt. 31. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!