Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg csaltam a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a barátnőmet, mit tegyek? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Az előző kérdést töröltem mert rosszul volt megfogalmazva az egész. Szóval ő volt nekem az álomlány... Inkább bele is vágok a lényegbe. Az iskolában ismerkedtünk meg, neki nincsenek baráti mert nagyon visszahúzódó és még a szülei is rosszul bánnak vele.. :/ Egyszer össze vesztünk a féltékenységen, erre ő összevagdosta magát eléggé durván, majd hogy nem kórházba került. Nem merem neki bevallani mert akkor lehet hogy kinyírná magát... Az igazság az hogy akivel megcsaltam az nekem nagyon bejön és tetszik. De sajnos le kellet koptatnom avval a kamuszöveggel hogy én mást szeretek. :( Ő most egy kis senkinek tart.. MIT TEGYEK ?

2015. okt. 28. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Ha magát öli meg akkor az ő lelkén szárad,ha meghal :D
2015. okt. 28. 21:57
 12/19 A kérdező kommentje:
ja :D
2015. okt. 28. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha tudod hogy valamivel megbántasz valakit nem csinálod.ennyi.minimális érzelmi intelligencia kell hozzá
2015. okt. 28. 22:05
 14/19 anonim válasza:

Első körbe szégyelld magad, hogy megcsaltad.

Mi lenne ha inkább te vagdosnád magad?

2015. okt. 28. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap már kétszer is feltetted a problémádról a kérdéseidet.Gondolod mára más válaszok érkeznek?

Bár eddig azt nem írtad,hogy akivel megcsaltad az ennyire bejön neked.Azt írtad,hogy a párodat szereted nagyon.

Magad sem tudod már szerintem mit akarsz!

2015. okt. 28. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez a megfelelő mondat, ÉN SEM TUDOM MIT AKAROK.
2015. okt. 28. 22:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Mit trollkodsz te mindig itt a kamu kérdéseiddel? Idióta.
2015. okt. 29. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki ilyet tesz, nem normális.

Bs.zd ki ezt a manipulatív libát a fs.zra,egy percig ne maradj vele, csak mert "megöli magát", ha elhagyod.

Hát, akkor megöli, NEM a hibád, az Ő döntése, neked SEMMI KÖZÖD hozzá!

2015. okt. 31. 08:47
 19/19 anonim válasza:

Szetintem szard le magasról azt akivel megcsaltad az "álomlányt" és törődj az álomcsajjal, ha igazán fontos neked.

Ha nagyon nagyon el akarod mondani neki, hogy megcsaltad akkor valahogy nagyon finoman kezeld a helyzetet nehogy "kinyirja" magát.

Te tudod, de az a kérdés, hogy nem maradhatna titokban ez a megcsalásos ügy?

2015. nov. 21. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!