Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tegyem boldoggá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem boldoggá a barátnőmet? 18/F

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én egy 10/3 pontos fiú vagyok, nem vagyok helyes, vagy izmos, viszont a barátnőm modell, gyönyörű, okos, kedves, humoros , egy szóval csodálatos. Próbálom a lehető legboldogabbá tenni, minden nap kis üzeneteket hagyni az ebédje mellett, hogy mennyire szeretem, de még így sem érzem elégnek...valami tipp? Én 18/F ő 17/L

2015. szept. 7. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a kis "üzi" rövid időn belül unalmassá válhat. Ha azt mondja, nem az, ha azt, hogy azt... Tudod a végét.
2015. szept. 7. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd túl... Elhiszem hogy oda vagy a lányért, de ha veled van, akkor okkal van veled. Nem kell így lealacsonyítanod magad! :)
2015. szept. 7. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy ne hagyjad, hogy el laposodjon a kapcsolatotok :) Tehát ne csak moziba és tudom is én hova járjatok, hanem ha van rá lehetőség, akkor próbáljatok ki közösen minél több új dolgot, amiket ő is szerethetne, ezzel mindig újabb és újabb szép emlékekkel gazdagodik, amiket részben neked köszönhet és te is a részese vagy :D
2015. szept. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!