Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor mit csináljak? Most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak? Most én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
A dolog a következő. 17 éves fiú vagyok, 7 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Ő eléggé otthonülős, szinte antiszociális. Állatlába velem van szabadidejébe, amikor nem, hozzá hasonló barátnőivel csinál valamit. De van egy másik barátnő, aki eléggé nem ismeri őt, vagy nem tudom. 16 éves a barátnőm, 13 éve ismerik egymást. Mindig hívja buliba, kocsmáda, meg ilyenek. Voltak discoba, házibuliba, meg ilyenek, én még örültem is neki, hogy kicsit kimozdul, de ez elkezd sok lenni. Barátnőmet mindig hívja, és ha azt mondja hogy nem, mindig addig kever mindent, amíg nem megy. Mindenféle jöttment pasinak bemutatja, meg ilyenek, és ő fél tőlük, sokszor kellett értemennem, mert elege volt. De mindig addig kever az a csaj amíg nem megy. Most nem olyan régen beszéltem vele, és leállt. Ez 1 hónapja volt. 3 hete újra hívta, de programunk volt, nem ment, de most elhívta egy koncertre, fellépni, hogy énekeljen vele. Punkzenekar előtt lennének, és kikötötte hogy nem mehetek (mármint a párom barátnője kötötte ki). Barátnőm akarja, én nagyon nem. Nekem itt a határa ennek, mindenbe belementem, ebbe nem akarok. Megjegyzem, volt már, hogy megkért hogy ne menjek egy két hejre, meg hogy 2 lány barátommal ne beszéljek, de részemről semmi. Ez nagyon felidegesített, én lennék a szar? Mert ha mondom barátnőmnek ezt, én leszek... a másik csaj részéről....
2015. okt. 28. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Allatlaba XD
2015. okt. 28. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdekes szitu. Sajnos ha ennyire régen barátok már a lányok, akkor nem hiszem, hogy le tudod róla koptatni. Beszélj a barátnőddel. Minden párkapcsolatban vannak olyan dolgok, amiben nehéz közös nevezőre jutni, de nekem és a (sajnos már csak volt) barátnőmnek bevált egy taktika. Amikor egyszer egy kisebb dolgon annyira összevsztünk, hogy poharak és tányérok repkedtek, megállapodtunk, hogy onnantól fogva ha van egy ilyen nehezen megoldható nézeteltérés, akkor azt nyugodtan megbeszéljük, és annak nem lesz igaza, aki megemeli a hangját először, vagy nem hallgatja meg a másikat. Egy idő után ez annyira jól működött, hogy mindent meg tudtunk beszélni. Kivéve amikor részegen megcsaltam. Akkor sajnos vége lett.

Próbáld meg te is. Kérd meg, hogy üljetek le, és csendesen, nyugodtan, egymást végighallgatva beszéljétek meg az ügyet.

18/F

2015. okt. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!