Ilyenkor mi van, azt akarják kisütni hogy nem vagyok beszámítható?
Figyelt kérdés
Év elején még tettem egy feljelentést 4 személy ellen akik sorozatosan zaklattak. Ők utána bejártak a rendörségre hazudni illetve az egyikről kiderült hogy kiskorú (12 éves), mivel én nem nagyon ismerem őket (nem kötik az orromra hány évesek és én facebookon néztem meg és ott kamu volt megadva).
Ma kaptam egy papírt a rendőrségtől vagy kitudja honnan hogy jelenjek meg igazságügyi szakértői elmeorvosi vizsgálaton.
Kell valamitől tartsak...
2015. szept. 29. 17:44
1/3 anonim válasza:
Sajnos így jár, aki cigányokat merészel feljelenteni.
2/3 A kérdező kommentje:
a 4 ből egy cigány... az is féligmeddig....
2015. szept. 29. 19:49
3/3 anonim válasza:
Az elmeorvosi szakértők nem hülyék, ne izgulj, lesz egy beszélgetésed vele, válaszolj szépen a kérdéseire, ő meg ráírja a papírra, hogy semmi baja az elmédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!