Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyenkor mivel lehet a hiba?...

Ilyenkor mivel lehet a hiba? A termék vagy a beállítás a rossz?

Figyelt kérdés
Vettem egy új Trust egeret. 1400 Ft volt, szóval nem az a csúcskategóriás, de nekem csak egyszerű használatra kell egér, úgy hogy szerintem ebben az esetben ez is megfelelő. Első nap nekem úgy tűnt minden a legnagyobb rendben, jól működik, de aztán utána folyamatosan hibázik az eszköz: interneten ha új ablakot akarok megnyitni, akkor még 2-3 másikat is megnyit, olyasmire kattint rá, amire én nem kattintottam, ha rákattintok a youtube play gombjára, akkor egy pillanatra látom, hogy megváltozik 2 függőleges vonalra a kép, de aztán visszaalakul play-re, és csak a sokadik kattintásnál hajlandó elindulni a videó. Van olyan is hogy az egér kurzorja éppen az asztalon lévő egyik fájlon van, egyszer rákattintok és már ettől elindul. Ez beállítási hiba (már megnéztem, de nemigen tudom mit kéne beállítani és főleg hogy hol, Windows 8-asom van, az egér jó ehhez a rendszerhez) vagy egyszerűen csak rossz a termék? Egyáltalán kéne valamit állítgatni egy gyárilag kész egeren?

2015. szept. 10. 13:04
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

A Vezérlőpultban az Egér tulajdonságai állíthatók, így például a kattintás sebessége, és hasonlók. Azt is ott állíthatod, hogy egy kattintás csak kijelölés legyen, vagy megnyitás. Lehet, hogy az egér tulajdonságai eltérnek az átlagtól, és nem az alap beállítások kellenek a jó működéshez.

Ettől függetlenül vettem már olyan Genius gyártmányú egeret (pedig az tényleg eléggé elterjedt márka), ami egy hét után megadta magát. Igaz, szó nélkül kicserélték a boltban. Azt mondta az eladó, hogy a tömeg-gyártásban előfordulnak ilyen esetek.

2015. szept. 10. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Hibásnak tűnik, elkopott mikrokapcsoló szokott ilyet csinálni régi egerekben.
2015. szept. 10. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Vezérlőpultot már néztem, de ott nem sok beállítani valót találtam, vagy csak nem találtam meg, de még próbálkozok.
2015. szept. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!