Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek neki korai?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki korai?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mondoconon megismerkedtem egy 14 éves lánnyal és múlthét vasárnap találkoztunk is, igaz nem 2esben, de folyamatosan hozzám bújt meg átölelt. Csak annyi gond, hogy én 19 éves vagyok. Nem sok ebbe a korban az 5 év kor különbség?

2015. okt. 28. 11:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na és miért?
2015. okt. 28. 21:03
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem simán. Ha jol erzitek magatokat egyutt,es nem feszengtek a korkülönbség miatt akkor szerintem okés.

A szülők meg szerintem el tudjak majd fogadni,azert ez nem olyan egetrengeto korkülönbség.

Szoval szerintem nyugodtan probaljatok meg,es akkor majd kiderul hogy mukodik e ez igy.

Sok szerencsét!:)

2015. okt. 29. 09:08
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Pedofilnak tökéletes, nyilván nem vagy ép. De nem csodálkoznék ha lapáttal vernék szét a pofád amikor kiderült. Beteg phahsz.
2015. okt. 30. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Mint minden ilyen kérdésnél, ismét leírom: pedofil (hajlamú) az a felnőtt, akit serdületlen gyerekek hoznak nemi izgalomba.

Persze elképzelhető, hogy a kérdésben szereplő 14 éves lány nemileg éretlen, de azért valószínűbb, hogy egy mellekkel rendelkező, menstruáló, nőies lányról van szó. Innentől kezdve a kérdező semmi esetre sem pedofil.

Ráadásul a beleegyezési korhatár Magyarországon változatlanul 14 év, tehát még ha a kérdező most izibe meg is dugná a lányt, ha ő beleegyezett ebbe, akkor jogi értelemben nem történt semmi hiba.

Arról már nem is beszélve, hogy két darab tizenévesről van szó, azért itt pedofilt kiáltani elég fura ötlet.

2015. nov. 1. 15:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Írd be neten hogyan néz ki egy 14 éves lány. Aki erre izgul, az pedofil. Hiába akarod menteni az aberráltat, nyilván az egyik aberrált védi a másikat, és azzal szerez önigazolást. De azért ha a 14 éves lányom közelébe menne egy ilyen féreg, nem lenne később gondja az utódnemzésre. Az ilyenek csak a befolyásolható kislányok körében tudnak érvényesülni, mert a korban hozzáillő nők élből elutasítják a beteg fejét.
2015. nov. 2. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Az istenért, tudom, hogy néz ki egy tizennégy éves. Nem vagyok aberrált, ráadásul nő is vagyok (képzeld, még arra is emlékszem, én hogy néztem ki tizennégy évesen) és nálam idősebb pasikra bukom. De ettől még ez két szerelmes kamasz (igen, sok fiú 19 évesen még bőven a kamaszkor végén jár sok szempontból, a 14 éves lányok nagy része pedig már alaposan benne van).

Bizonyos korkülönbségnél egyes válaszolóknál valamiért bekapcsol a pedofil-detektor (olvastam én már ilyet itt húsz éves lány-negyven éves pasi felállásnál is). A kérdező továbbra sem pedofil, csak mert megtetszett neki egy nála 5 évvel fiatalabb kamaszlány. Ráadásul az írása alapján nagyon is korrektül közelít a lányhoz.

2015. nov. 3. 10:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki kiállt mellettem. Lehet kicsit sok tényleg az 5 év ilyen korban, de megszerettük egymást. Természetesen még mindig nem a szexért jöttünk össze és nem fogom siettetni a lányt. És nem tudom, hogy jön ide a pedofilizmus, de biztos :)
2015. nov. 4. 08:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Légy türelmes ehhez a lányhoz, biztosan megéri! Ha szereted, jót akarsz neki, legyél jó hozzá!

Működj együtt a szüleivel! Ők nyilván aggódnak a (szerintük még kis)lányukért, értsd meg őket is, és szolgálj rá a bizalmukra, ha megajándékoznak vele! Ha látják, hogy komoly, megbízható, figyelmes, törődő fiú vagy a lányuk mellett, akkor ők is el fogják fogadni a kicsit nagyobb korkülönbséget.

Vigyázzatok egymásra! :)

2015. nov. 4. 10:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Természetesen nem fogok semmit sietetni. Jövőhéten akar bemutatni a szüleinek. Vagyis találkoztam már velük csak nem volt túl nagy bemutatkozás. Nem hiszem, hogy gond lesz belőle, vagyis nagyon remélem :)
2015. nov. 4. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :) Szerintem is oké lesz minden!
2015. nov. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!