Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek neki korai?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek neki korai?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mondoconon megismerkedtem egy 14 éves lánnyal és múlthét vasárnap találkoztunk is, igaz nem 2esben, de folyamatosan hozzám bújt meg átölelt. Csak annyi gond, hogy én 19 éves vagyok. Nem sok ebbe a korban az 5 év kor különbség?

2015. okt. 28. 11:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha abból indulunk ki, hogy én 16 éves létemre meggondolnám a 21-et...
2015. okt. 28. 11:54
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
19 évesen MILF kell,tiniket 40 évesen kell szúrni.
2015. okt. 28. 11:59
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem működőképes lehet a dolog:) Maximum várnod kell egy kicsit az intimebb dolgokkal, de az más kornál is benne van a pakliban:D
2015. okt. 28. 12:03
 4/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Első,màsodik Kommentelő igazat beszél.Te màr 19 évesen szinte férfi vagy.Nem fiù.Legalabbis annak kéne lenned.14 évessel?Jaj hallod.
2015. okt. 28. 12:07
 5/22 anonim ***** válasza:

Most őszintén hallgatsz az itteniekre?

Úgyis mindenki a saját hülyeségét mondja (már bocsánat kedves válaszolók).. De őszintén, ha jól érzed vele magadat.. jól elvagytok és egy idő után kialakul a szerelem is.. akkor hajrá. Ne foglalkozz másokkal.. hogy mások mit gondolnak. Ha Ti jól érzitek magatokat együtt.. akkor nincs gond. De persze azért ne vidd bele a rossz dolgokba még.. de gondolom ezt úgy is tudod :)

17/F

2015. okt. 28. 12:23
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Gyerek az még, amikor te voltál 14, ő 9. Éretlen.

Azért az apja arcát megnézném, amikor kiderül a dolog..

2015. okt. 28. 12:25
 7/22 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, de nem ezen múlik. Az biztos, hogy nagyobb felelősség van rajtad a kapcsolatotokat tekintve, hiszen te felnőtt vagy - jogilag is - ő pedig még gyerek. Türelemmel kell lenned, ha pl. a szexre még nincs kész. De ha őszintén szeretitek egymást, akkor miért ne lehetne valami belőle?
2015. okt. 28. 12:27
 8/22 anonim ***** válasza:
Nincs a saját korosztályodban olyan lány aki tetszik?
2015. okt. 28. 13:15
 9/22 A kérdező kommentje:
Természetesen, ha összejövök vele akkor nem a szex miatt lesz. Köszönöm a válaszokat, majd kiderül mi lesz :)
2015. okt. 28. 15:16
 10/22 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, de egy 14 évessel kétszer meggondolnám, hogy összejönnék-e.. xD
2015. okt. 28. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!