Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek miért viselkednek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkednek a lányok mostanában olyan fiúsan?

Figyelt kérdés
Sok lányt látok mostanában aki nem igazán szereti a csajos dolgokat, inkább afelé vonzódik amit a fiúk szeretnek

2015. okt. 26. 19:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az is lehet h a jellem határozza meg azt mit szeret és mit nem valaki viszont én attól félek h ez egy újfajta trend lesz, h a lányok a fiúkat utánozzák, a fiúk meg a lányokat.

Mert ugye azt sem lehet elfelejteni h vannak olyan fiúk akik meg tök lányosan viselkednek....

A munkában pedig manapság tényleg nincs ilyesmi h valami fiús vagy lányos lenne...

2015. okt. 26. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet,hogy épenséggel azért mert lassan a fiúk lányosabbak mint maguk a lányok? TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! De sajnos komolyan manapság néhány fiútól hányni lehet. Szóval ez a fiú nemnél sem más. Mi lányok is kérdezhetnénk ugyan ezt
2015. okt. 26. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:

én még azt tudom elképzelni, hogy azért van mert egyre több ember (lány is) hizik el és kevesebbet mutat a fius ruha

nem hiszem h trend lenne, trend sajnos mindig az az lesz ami minél többet mutat, rövidebb átlátszobb, mélyebb kivágású (9es vagyok)

2015. okt. 26. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért látható ez manapság jobban mint eddig, mert anno nagyapáink korában egy lányt lánynak neveltek, nem volt ekkora szabadsága, elég ritka esetben focizhatott kedvére, fiú ruha hordásáról csak akkor lehetett szó ha más nem volt. Legbelül akkor is sokakat jobban érdekeltek ezek e dolgok, csak most már elfogadott azért egyre többen csinálják azt amit szeretnek nem azt amit a nemi sztereotípia szerint kellene.
2015. okt. 26. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
nem értem miért baj ha fiús sportokat űzünk?szerintem amelyik fiúnak van ilyen véleménye az puhány lehet.én is "fiús" sportot űzök. 14/l
2015. okt. 26. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:

előző isén voltam.

a fiúk panaszkodnak,hogy miért nincs normális nem agyonfestett nem nagyon lányos lány.hát drágám ez a példa itt is kimondod,hogy sminkeljünk magassarkú nem fiús sport stb.

2015. okt. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!