Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért viselkednek a lányok mostanában olyan fiúsan?
Azt éppenséggel nem sorolnám ide, mert azt mindkettő nemnek szól.
De az olyasmit mint a fiús sapkák, fiús ruhák és néhány lány még focizik is és azt mondja neki jobban tetszik mint a más csajos dolgok
Nem megbántani akartam a lányokat ezzel csak egy kicsit furának tartom..
Persze az egyáltalán nem baj és nem kell máglyára küldeni azt a lányt akik Lolozik vagy néha nadrágot vesz fel
Én olyan esetekre gondolok amikor a csaj már úgy öltözik, viselkedik mint egy srác
Jahh és amúgy én sem szeretem annyira ha egy lányon van rengeteg smink!
én is hasonló vagyok ezekhez a lányokhoz, de ennek egy elég egyszerü oka van; sokkal kényelmesebb a farmer, meg a fis ruhák, mint a tüsarkú meg a mini
emellett ha belegondolsz ma már nincs külön nagyon olyan h férfi meg női munka, ezért egyre kevésbé különülnek el a nemek, nekünk ugyanazoknak az elvárásoknak, lehet még többnek is kell megfelelnünk, mint a pasiknak
az alap az h öltözhetünk mi is kényelmesen...
másik ok lehet pl az is h valaki fiuk között nevelkedett, fiutestvérei vannak és mellettük elég keményen ki kell állni az érdekeidért, át ragad gyorsan a stilus is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!