Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túl reagálom? (bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A párommal nehéz időszakon vagyunk túl.. Megcsaltam.. Ő is megcsalt.. Kiderült hogy ugyanazon a napon csaltunk meg egymást.

Odalett a bizalom mindkettőnk részéről..

Megbeszéltük minden az okokat amiért megcsaltunk egymást.. Minden megy tovább, nagyjából már tudunk bízni a másikban, de mégis...

4 napot nála töltöttem reggel jöttem haza.

Facebook-on beszéltünk utoljára délután 4-kor.. Azt írta később ír.. Még mindig nem írt.. Volt fent azóta facen posztolt is vagy 3-at.. Mégse írt még..

Tudom hogy túlreagálom, hogy még nem írt.. Együtt voltunk 4 napot, csodálatos volt ez a 4 nap.. De nem megy ki a fejemből, hogy kitudja lehet most is mással beszélget, vagy épp megcsal, valakinél van... Hogy tegyem túl magam ezen? Idővel jobb lesz??

2015. okt. 19. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Mit értesz megcsalás alatt? Csók, vagy lefeküdtél/lefeküdtetek mással?

Nyugodtan maradj mellette, szenvedj, szenvedjen ő is. Le lehet pontozni, de olyan aki ilyet tesz olyannal akit "szeret", az nem érdemel többet.

Vagy elköteleződsz és kitartasz valaki mellett, vagy nem mész bele ilyenbe. De hogy mindkettőtöknek ilyen fájdalmat okozni.

Mielőtt bármit csinálsz, gondold végig: szeretet vagy ragaszkodás? Szeretetből maradsz vele, vagy félsz hogy egyedül lennél ha vége lenne?

2015. okt. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!