Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én reagálom túl, vagy tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy tényleg nagyon pofátlan?

Figyelt kérdés

Van egy nálam két évvel fiatalabb fiú. Egész évben rajtam lógott, folyamatosan bombázott a "Hogy vagy?" "Milyen telefonod van?" "Fent leszel ma Facebookon?" "Tetszik most valaki?" kérdéseivel. Nem igazán tartotta tiszteletben ha épp átnéztem az előző órai anyagot, akkor is odajött hozzám, ha a barátnőimmel társalogtam, sőt, az osztályfőnökömmel sem tudtam négyszemközt beszélni. Eltűrtem ezt a 9,5 hónapot, évzáró befejeződött fél 12-kor, gondoltam magamban: Két hónap a felesleges kérdések nélkül.

Igen ám, szép is lett volna. Ballagás utáni héten volt egy kézműves tábor, gondoltam miért is ne, osztályomból is volt néhány ember, barátaim is eljöttek. Teljesen boldog voltam kb. keddig. Ugyanis kedd délután megjelent, miszerint ő is jön a táborba. Én ott lőttem volna fejbe magamat. Mindegy, a táborvezető mondta, hogy akiért szülők jönnek és idősebb, az elmehet, nem kell ott maradnia a busz indulásáig. Szinte kirohantam a helyiségből, át a buszmegállóba, hívtam Édesanyámat, majd kifújtam magam. (A busz 15:40-kor jött, ez az eset 15:03 perc körül történt). Mire feleszmélek, ott áll mellettem. Kérdezem tőle, hogy mit szeretne. Válaszként a "Csak utánad jöttem" mondatot hallottam. Azon a héten pedig úgy éreztem, mintha egy saját palotapincsim lenne. De szinte szó szerint.

Egyszer volt az, hogy segítenie kellett valamiben, én pedig kaptam az alkalmon, és egy ismerősömet -nyári gyakorlaton volt ott- megkérdeztem, hogy milyen a kollégiumi élet, könnyen meg lehet-e szokni stb. (Négyen voltunk kint, velem jött még két barátnőm). Nem beszélgettünk 2 percet, úgy vágódott ki az ajtón, mintha épp Putyin jött volna oda a teraszra. És ez csak egy eset a sok közül.

Oké, végre péntek, búcsúzás, helló sziasztok jó nyarat stb.

Hazajöttem fél négykor, elaludtam. Fél hétkor arra ébredtem, hogy eszeveszettül cseng a telefonom. Facebookon írt ez a fiú, miszerint AZONNAL adjam meg a lakcímem, merthogy ő másnap lejön hozzánk. Ja, de erről ne beszéljek senkinek, mert kinevetik. Hát köpni-nyelni nem tudtam. Visszaírtam, hogy másnapra már van programom. (Utána meg kellett percre pontosan gyónnom, hogy délelőtt az Északi parton leszek, délután nagyszüleimnél). Jött az utolsó csepp a pohárban: Akkor lejön nagyszüleimhez segíteni. Átfutott az agyamon, hogy kiosztom, miszerint mit képzel magáról, hogy idegen emberekhez csak úgy beállít, de inkább nem szóltam semmit.

Mellékesen megjegyzem, hogy ő 12 éves, én 14, és kismillió-egyszer elmondtam, hogy nem kezdek ki fiatalabb fiúval, plusz 14 évesen nekem a tanulás a legfontosabb, ráérek 16 évesen kapcsolatot létesíteni. (Megjegyzem, nem valami Einstein ez a gyerek, egy egyszerű mondatban csak 6 helyesírási hibát találtam)

Elnézést, ha hosszú lett, próbáltam csak a lényeges dolgokat leírni.

Én reagálom túl, és ez a normális, vagy jogos a kiakadásom?

2015. júl. 7. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg pofátlan.
2015. júl. 7. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
És miért nem hajtod el a p i cs á b a? Ahogy leírtad ez úgy se ért a szép szóból... Legyél vele erélyes, mert ha csak azt várod, hogy békén hagy, akkor még jó ideig kell elviselned ezt...
2015. júl. 7. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Vágd pofán a kis szarost... , ne egy 12 éves ugráljon neked :D
2015. júl. 7. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem hogy mi lett a vége a dolognak

ha nem akarod ide leírni leírhatod privátba is

2015. júl. 11. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is volt már hasonló. Tudom ,hogy idegesít de ha jobban belegondolsz szegényke csak szerelmes és bár hülyén hangzik ez egy cuki dolog. Ha tényleg ennyire túlzásba esik. Nem leoltva vagy facen megkell neki szemtől szembe normális hangnemben. Velem is volt ilyen úgyhogy tudom milyen érzés. De én is ezt tettem normális diszkrét módon közöltem vele ,hogy túlzásba viszi és ,hogy nem érzek iránta semmit. Meg mondtam azt is ,hogy ne keseredjen el ,mert még lesz több lány is rajtam kívül és ,hogy ne legyen ilyen rányomulósmert a lányok azt nem nagyon szeretik :) Szerintem ezzel el lehet intézni.
2015. júl. 11. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Huhh, már féltem hogy én vagyok egy hp, aki egy ilyen dologtól is picsog.

Azóta nem keresett Facebookon, bár általában dolgozok, Úgyhogy nem gyakran vagyok online.

#5-ös teljesen egyetértek Veled, ezért is nem mondtam neki semmi durvát (pláne nem interneten keresztül, attól mindig is herótom van, ha kapok egy "teccő lyárunk" vagy hasonló érzelemkifejtős tartalmú levelet üzenetben).

Egyszer már óvatosan mondtam neki (akkor is rákérdezett, hogy tetszik-e valaki), hogy nálam fiatalabbal nem jönnék össze -meg ugye nálam első a tanulás, fontos a jövőm-.

Szeptember elsejétől már meg tudom mondani biztosra, hogy keres-e avagy sem.

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld pacsi 😊

2015. júl. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!