Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg van okom aggódni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van okom aggódni vagy csak túl reagálom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok a barátom 19 egy éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást de engem mivel apukámmal élek nagyon szigorúan fognak igyekszem minnél többet a barátommal lenni de ő ezt kevésnek találja és ebből sok vitánk van mostanában pár napja is volt egy ilyen es most apukám közölte hogy 10 napra elmegyünk nyaralni aminek természetesen örülök de aggódom hogy hogyan fog a barátom reagálni mivel ő sajnos nem jöhet velünk es megértem hogy rosszul esik neki mert az ő családja engem nagyon szeret mindig visznek mindenhová családtagnak tekintenek viszont az en családom rá úgy tekint mint valami betolakodóra és érezni hogy apám mennyire nem latja szívesen ami nagyon kellemetlen es ez is elszomorítja a páromat aggódom ha most elmegyünk hogyan fog reagálni hiszen pont a múltkor mondta hogy ő úgy képzelte a nyarat hogy nqgyon sokat együtt leszünk utána úgyis dolgozni fog hogy vezessem fel neki ezt az egészet hogy a lehető legjobban viselje?

2015. júl. 8. 09:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Apukádat is megpróbálhatnád meggyőzni hogy többet lehessetek együtt. A barátodnak a nyaralást mond el minél hamarabb ha van esze megérti
2015. júl. 8. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!