Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is azért mondta,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is azért mondta, hogy nem akar semmit, mert félt a visszautasítastol?

Figyelt kérdés
Mikor arra jutott a sor,hogy elmondjuk, hogy mit is akarunk egymástól akkor ennyit írt : arra gondoltam, hogy össze jövünk, de en azt nem akarom, gondolom te sem. Aztan mondta, hogy mondjam el én is.. Mondtam, hogy ugyanigy gondolom én is.. Persze nem így van, csak nem akartam szerelmet vallani én. És ezután ilyen kérdéseket tett fel: imadsz? Mi lett volna, ha teszek azért, hogy egyutt legyunk akkor össze jottel volna velem? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy először azért mondta, hogy nem akar semmit, mert félt, hogy elutasitom... És azt várta, hogy én majd írom, neki, hogy én meg össze akarok vele jönni.. És így neki annyira nem volt kínos. Szerintetek?
2015. okt. 18. 14:18
 1/2 anonim válasza:

Szerintem is. Foleg hogy hány evesek vagytok?

Enyhen zavarba volt:)

2015. okt. 18. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a visszautasítástól félt, hanem egy kapcsolattól.
2015. okt. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!