Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen nehezen ír vissza mindig, akkor le akar koptatni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja igen jókat beszélgettem egy lánnyal, de volt egy kis nézeteltérés, elnézést kértem, azt mondta nem haragszik.
Viszont mostanában nem igazán ír vissza, elég sok idő telik el, hogy válaszoljon, pedig fent van. Persze amikor válaszol, akkor normálisan teszi.
Azt szokta mondani, hogy tanul meg elfoglaltságai vannak, esetenként bealszik, amit egyrészt elhiszek, másrészt meg nem, hiszen alig-alig akar visszaírni, pedig ott van nála állandóan a telefonja.
Rosszul érzem, hogy le akar koptatni?
2015. szept. 21. 15:42
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül! Az én barátnőm is mindig később ír vissza mert vagy tanul vagy akármit csinál! Ha normálisan válaszol és nem bunkózik akkor nincs gond szerintem! De ha nagyon idegesít akkor írj rá hogy nagyon szimpatikus és megszeretnéd ismerni!
2/3 anonim válasza:
Én is néha igy szoktam válaszolni bármi lehet...házis,tanulás,készül valahova...nem hiszem hogy le akarna koptatni
14/l
3/3 A kérdező kommentje:
Normálisan válaszol, ha válaszol, ez tény, nem szokott bunkózni, csak kicsit zavar, mert mindig úgy várom, hogy írjon...
2015. szept. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!