Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél a visszautasítástól, vagy nem akar semmit?
Amikor megismerkedtünk láttam rajta, hogy nagyon tetszem neki, ő is tetszett nekem. Aztán nem úgy alakultak a dolgok, hogy jobban megismerkedhettünk volna. Nem volt alkalmunk túl gyakran találkozni, és akkor is más okból.
Később furcsán kezdett viselkedni, egyik pillanatban úgy éreztem, hogy odavan értem, majd olyan lett mint aki a pokolba kíván. Mivel már nem kell találkoznunk, és másképp nem tudtam elérni, bejelöltem a facebookon és írtam neki semleges témáról. Visszajelölt, és válaszolt is. De nem tudom, hogy csak fél, vagy úgy döntött nem is akarna jobban megismerni...
Úgy döntött, hogy nem kezd veled, és most próbálja végigvinni.
hogy mi motiválja, szinte mindegy. Lehet a félelem, és lehet bármi más is.
szerintem ő is valahogy úgy van vele, hogy nem érez téged elég határozottnak. Írj rá kezdjetek beszélgetni, és hívd el valahova.. a reakciójából érezni fogod hogy kellesz-e neki.
Kérdezd meg hogy mikor jó neki és ha tud rád időt szakítani a közeljövőben akkor kellesz neki, de ha elkezd magyarázkodni hogy most ezért meg azért nem jó akkor felejtős.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!