Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodhat egy kapcsolat pár hónap után? Vagy csak én untam meg?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt barátommal, nagyon szeretem és ő is engem. De sokszor gondolok más fiúkra is...vagy ha meglátok egy helyes fiút megakarom szerezni, miközben a barátomat soha nem hagynám ott. Túl fiatal vagyok egy komoly kapcsolathoz? Vagy ellaposodott volna a miénk?2015. okt. 17. 09:50
1/3 A kérdező kommentje:
17/L
2015. okt. 17. 09:53
2/3 anonim válasza:
Az, hogy ellaposodott e azt csak te tudhatod, hogy viszonyul hozzád, mennyit beszéltek, taliztok, vagytok együtt stb...
Szerintem több időt kellene egymásra szánnotok.
Az normális, hogy más srácok is bejönnek, csak ne kezdj velük beszélni se, mert abból csak baj lesz.
3/3 anonim válasza:
Azért gondolsz más fiúkra mert csak ágypartner kell neked. A szerelem fogalmáról még lövésed sincs, elég ha szimplán bejön neked kinézetre valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!