Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok vagy tényleg ő a hülye?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal négy hónapja vagyunk együtt. Először mindig elemjott ha jöttem busszal meg én is elé. Mindig azt mondogatta, hogy neki az a legfontosabb hogy nekem mi a jó. De már egyre kevésbé érzem ezt. Vagy hogy bármit is megtenne értem. Folyton eljar bulizni pedig mondtam már neki hogy ez nekem nagyon rosszul esik, főleg ha nélkülem megy. Mostanában elém se akar jönni, mert hogy ő nem sétál ezért 2 km t. Most hétvégén mennénk bulizni, de nekem a suliban kell maradnom fel hatig plusz még el kell mennem hozzá is hogy felkeszuljek a bulira. És úgy mennénk busszal, de nemberti hogy nekem fel óra nem elég mindenre. És azt mondta,,tudod, ki megy érted a későbbi busszal?" Hát köszi... Én úgy tudtam egy kapcsolatban áldozatokat kéne hozni. Mit tegyek?2015. okt. 8. 18:15
2/2 anonim válasza:
Ő a hülye.
Számodra és számunkra érthetetlen mdolog miatt változott meg.
Ülj le és próbáld megbeszélni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!