Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hülye, amiért már fiatal fejjel is komolyan veszem a párkapcsolatokat?
Egyetértek veled teljes mértékben, csak sajnos ezzel a mentalitással nekem 18 éves koromra sem sikerült összehozni egy barátnőt...
18F
Ugyan már, első, ha beszélni akarsz róla, nyugodtan megteheted (akár privátban is), engem aztán nem zavar.:D Eltaláltad, jelenleg is elég nehéz a dolgom.
A másodikkal javarészt egyetértek, nem akartam annyira belemenni, mint ő, de ja, nekem is a "gyűjtöm a tapasztalatokat" a kedvencem. Mégis mennyivel fogok többet megtudni az életről azáltal, hogy 3 pasi helyett 10zel smárolok vagy szexelek? Egyébként sem hinném, hogy helye van a kísérletezgetésnek olyasvalamiben, ami állítólag élő emberek érzelmeiről szól.*
Én jelenleg 17 vagyok, úgyhogy nem állok messze attól, hogy a #6-os válaszoló sorsára jussak, bár hetero csaj lévén jobban örülnék egy barátnak, mint egy barátnőnek.:D
**[Egy mondatra külön reflektálnék:
"Sok ember azt gondolja, hogy az a r***nc aki 13 evesen elveszti, nem, szerintem az a r****c aki 2 het jaras utan veszti el vagy fekszik le valakivel, legyen akarmennyi idos is."
R!b@ncnak én egyiket se nevezem, nem szeretem az ehhez hasonló pejoratív jelzőket.:D Két hét járás után összefeküdni megengedett abban az esetben, ha a felek jóval régebb óta (közelről) ismerik és szeretik egymást. Mindig támadnak bennem kételyek, ha egy 15 éven aluli bizonygatja, hogy ő aztán nagyon megérett a szexre, de végső soron az a lényeg, hogy ő maga legyen teljesen biztos a dolgában, illetve abban, hogy sosem fogja megbánni, amit tenni készül.]
6. vagyok
Sikerült azóta valami? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!