Elég szép 13 éves széparcú vékony barna haju, kék szemű lány vagyok és kedves, csinos, nem vok hisztis se féltékeny tipus, okos (fogjuk rá) És mégis a ronda hülye, bunkó fiúknak tetszem! :S! De a szépfiúk meg rám se hederítenek! Miért van ez?
na jött a kék szemű herceg egy válasszal :) mekkora egóm van mi?:D na csak hülyülök.
szerintem még találhatsz bárkit hiszen csak 13 vagy. fog még akadni egy "szép fiú" nyugi.
Ez pont jó,maradj is ilyen,de azért remélem nem vagy túl vékony!:) Ne aggódj én is a hülye,bunkó fiúknak tetszem:S vannak köztünk nem magyarok is(gondolom érted)...
Ne aggódj,majd eljön a te időd,amikor a helyes,normális srácoknak fogsz tetszeni.Amúgy ilyenkor a fiúk még olyan éretlenek,a nagyobbaknak meg egy 13éves még kislány.Egyébként is van még időd,ne aggódj!:)
14/L vagyok és a korosztályomban elég sok az éretlen,de az idősebbeknek meg(15-16) van csajuk,vagy nem tetszik(leginkább belső tul-ra gondolok).
Kitartás,majd téged is észrevesznek a helyes,normális srácok!
szerintem 13 évesen nem kellene erőltetni ezt a pasis dolgot. nem hinném h egy normális 16-17 éves leállna egy 13 éves lánnyal, akár mennyire is érett mivel " kislány" lenne az ő szembe. figyelj, nem kell sietettni, én is sok ideig abba a hitbe voltam h lekéstem ey csomó midnenről, de megértettem, hogy nem.. lehet h a barátaid befolyásolnak és taszítanak ebbe a felfogásba. amugy meg ha télleg jófej vagy és nem utolsó sorba nem vagy az a lepukkadt kinézetű sem, akkor ugy is rád talál majd az első nagy szerelem idővel.
*megjegyzem h olyan nem létezik h emos.. csak olyan h emo.. és miért vagy emo különben? azért mert most ez a divathullám kapta el az országot jobbára 2éve? istenem -.-" (..) nemtudom tudod -e hogy emo.. az az emolution angol szóból ered aminek jelentése érzelem, leginkább az öngyilkosjelöltek, a mélyendepressziós és a homokosok( nem akarok senkit megsérteni ezzel a kifejezéssel) szokták magukat annak vallani. akkor te most melyik vagy a 3közül? rád is rádnehezedik a világ fjdalma? nem adnak otthon enni? netán éhezel? vernek otthon? részegek a szüleid minennap? vagy mi? kell 2 napot várni a legújabb emo cuccra? kiscsillag.. remélem most jobban felfogtad a szó jelentését.. és így dobálozol ezzel a szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!