Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elég szép 13 éves széparcú...

Elég szép 13 éves széparcú vékony barna haju, kék szemű lány vagyok és kedves, csinos, nem vok hisztis se féltékeny tipus, okos (fogjuk rá) És mégis a ronda hülye, bunkó fiúknak tetszem! :S! De a szépfiúk meg rám se hederítenek! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim nem éppen szépek és nekik van barátjuk és még szép is a pasiuk! Nem vagyok az a otthonülő tipus, minden baromságba benne vok, tán lehet hogy az a baj hogy emos vok?? Nem annyira látszik meg rajtam csak a hajamon egy icipicit! de már mindenki elfogadott így (van pár kivétel)!!!!
2009. júl. 5. 20:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Már csak azt szeretném tudni miért kellett lepontozni?!-_- itt írtuk a véleményünket és egy csomó mindenkit szépen lepontoztak...na ennyit erről:(
2009. júl. 6. 07:34
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

13 évesen ez a legnagyobb problémád?

hát ez szánalmas.

2009. júl. 6. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a francból tudod 13 évesen, hogy nem leszel hisztis meg féltékeny? Majd ha pár év múlva lesz pasid, kiderül.
2010. jún. 1. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kicsit beképzelt vagy, már bocsi...

Idejössz, és olyan szöveget löksz, hogy "szép, okos, kedves, csinos csaj vagyok, és nem tetszem a pasiknak, a rondább osztálytársaim meg igen"... Ez szánalmas, már ne is haragudjál.

2010. júl. 24. 23:16
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Már meg ne haragudj, de eléggé felszínes vagy... téged csak a külső foglalkoztat, a belső nem?! Ez abból is látszik, amit írtál "De a szépfiúk rám se hederítenek..". Nem csodálom, hogy csak az általad megnevezett "ronda hülye, bunkó" fiúknak tetszel, a többi mind látja rajtad a belső hibád...
2010. aug. 23. 11:47
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Én 13 éves vagyok,szerelmes vagyok egy lányba és az a véleményem, hogy nem most az ido nekunk járni meg szerelmeskedni....Most van az ido,kell tanuljunk jatszodjunk,mert az évek hamar elrepulnek!

Én is 13 éves vagyok nem nagyobb :)

2010. nov. 27. 14:32
 17/22 anonim válasza:
sallala első válaszára: magyarán a cigányokra gondoltál. : ]
2011. febr. 21. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
önbizalmad az van .. ennyi ésszel nem pasiznod kéne
2011. aug. 13. 19:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha szép lennél, akkor tetszenél mindenféle fiúnak. Valószínűleg nem vagy szép.
2012. febr. 3. 03:55
 20/22 anonim válasza:
Szerintem inkább fogj meg egy könyvet, és tanulj, szégyen, hogy 13éves létedre itt vered a nyálad
2012. okt. 23. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!