Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez több mint barátkozás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez több mint barátkozás?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem járni egészségügyi középsuliba... 15/f

Van egy szimpatikus lány :)

Suliban észrevettem hogy sokszor rám néz mikor ránézek mintha zavarba jönne...

Suliba sokat beszélgetünk... Mindig viccelődik, és mellém ül szünetekbe...

Mindig valami belém köt, pl. néha odajön és leteszi a táskám és mellém ül.

Mindig becézget :)

Mindig mutat képeket meg videókat magáról...

Egyik szünetbe viccelődünk és elkezdte úgymond ütögetni a hátam... Mikor valaki kérdeztek hogy élvezitek, akkor abbahagyta...

-Viszont érdekes hogy mikor többen vagyunk akkor nem olyan barátságos mint mikor csak páran vagyunk... Akkor nagyon viccelődik és barátságos... De mikor többen vagyunk akkor mintha hülyének nézne néha...

2015. okt. 7. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Bejössz neki:)
2015. okt. 7. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:

De mutatott egy fiúról képet (jóval idősebb) hogy milyen jó pasi...

De továbbra is sokat barátkozik velem...

Egyik nap rajzolt a tenyeremre egy barátság szivet is :D

2015. okt. 9. 14:45
 3/5 anonim válasza:
Hát igazából van akik a barátaikkal is igy viselkednek. Van akiknél ez tetszés jele. Emberfüggő.Szerintem adj időt ennek,és ha egy idő után erősödnek ezek a "jelek" tuti több mint barátság:)
2015. okt. 9. 17:28
 4/5 anonim válasza:

basz.d meg jol uggy hogy a juka szétmenyen:)))))))))))))remélem segitetem

42/F

2015. okt. 10. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma mikor dumáltunk öten 2 fiú meg ő meg két lány akkor azt mondta hogy minket engem és a haverom nem tudna elképzelni egy csajjal...

Viszont ma mikor tanultunk szünetbe akkor el akarta venni a könyvem h ő tanuljon, akkor elpirult :)

2015. okt. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!