Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti barátkoznátok egy hasonló lánnyal?
Külsőleg: szőkésbarna haj, szürke szem, 168 cm, 49 kg,vékony testalkat,fehér bőr
Belsőleg: szeret olvasni, xboxon és pc-n játszani,sorozatokat, filmeket nézni és animéket nézni, kissé introvertált,bár szívesen szerezne pár új barátot.
A zenei ízlése elég sokszínű, egyáránt szereti a kalszikus zenét,a rockot,az alternatívat és a kpopot is.
15/l
A lányok 50%-a ilyen.
De hát miért is ne.
18F
Igen:D Ha olyan zenét szeretni, amit én, tökéletes lenne számomra, de hát olyat kb. 1 csaj szeret a 10-ből:D
17/F
Igen, átlagos.Ez a jelző eléggé illik rám.
5-ös, láttam, hogy mások is odaírták a saját kérdésük mellé, gondoltam és is odaírom,de igazad van!
Most találkoztam a saját személyiségleírásommal, bár külsőleg csak kilóban és testalkatban stimmelünk :D (sötétbarna haj és szem, 160 centi, nyáron úgy nézek ki, mint aki tejcsokiba mártózott, de alapból viszonylag világos a bőröm.)
Szóval a kérdésre, miszerint barátkoznék-e magammal, a válaszom igen xD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!