Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Szoval van egy 'barátnőm' lassan 2 hete járunk... Viszont hallotam hogy 3 masik csavoval basz@kodik ugyertve fogdossa őket. És ők is fogdossák őt...Nem tudom szerintem ez nem jo mit kene tennem hogy szakitsak szerintem megsértődne mert szeret en is szeretem es ezert akarom hogy ne legyen szomorú.. :S

2015. okt. 5. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretne nem nyelné más gechi jét.
2015. okt. 5. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Aztán meg úgy csókolózik veled na milyen érzés ?
2015. okt. 5. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Nézegesd, gyönyörködj benne, fantáziálj, ahogy helyetted tolják a púzóját, miközben te nem tudod, de szerinted ez nem jó.
2015. okt. 6. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!