Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozásnál meddig mehetek el? Nem akarok nagyon nyomulni, és félek hogy elszúrom. Főbb részletek lent.
Tehát, én 17 éves fiú vagyok, ő kb fél évvel fiatalabb nálam. Első találkozásunk lesz. Interneten ismerkedtünk eddig.
Nem tudom meddig mehetek el, nem akarok nagyon nyomulni sem, de azért azt is szeretném hogy érezze, hogy nem barátzónába van és lehetőleg én se kerüljek oda.
Tehát úgy gondoltam megölelem, és megfogom a kezét miközben sétálunk.
Mennyire jó ötlet a kézfogás? Tudom hogy nehéz megválaszolni hiszen ti nem ismeretek. Kicsit bizalmatlan lány, és nem adja magát könnyen.
Milyen utalásokat tehetek neki hogy lássa hogy én lányként tekintek rá? Valami ötlet?
Tudom, tucatja itt az ilyen kérdéseknek, de egyik kérdésben sem találtam meg a felelő választ számomra. Kicsit gizdának is érzem magam emiatt, de nem szeretnék semmit elrontani, gondolom ez érthető. Bár mindenkinek megfelelni úgy se tudok.
Köszönöm szépen!
További szép napot nektek is!
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsokat! Ment a zöld pacsi, még a poénkodós BlazeMannek is, hiszen jól megnevettetett.. :D
Remélem összejön, ha esetleg érdekel valakit a végén mesélhetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!