Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek ha a pasitok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a pasitok orrvérzésig verné az arcotokat részegen miután hazakísérted egy házibuliból?

Figyelt kérdés

Az indok csak az volt, hogy más pasikkal is beszélgettem és ez neki nem tetszett. Miután totál részeg volt és haza kellett kísérem a lépcsőházuk előtt megvert. 17/l (én) 21/f (ő)

Ti mit tennétek ha veletek történne ilyen?

2015. okt. 2. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vascső -> térdkalács
2015. okt. 2. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azonnal szakíts vele!

Aki egyszer megteszi, többször is megteheti..

2015. okt. 2. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

SOHA NE A HARAG VEERELJEN.

Soha ne boldogan donts.

Semmi szemet szemert ahogy itt irtak...

Bocsass meg neki, errol szol az elet.

Ha istennek ment nekunk miert ne menne ?!

2015. okt. 3. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó te egy akkora gyökér vagy nem fogod fel h megverte szegény lányt ???!!!! Ne mondj ilyeneket de valószínüleg megbocsájt neki mert még kis hülye szerelmes és azt hiszi többször nem fordulhat elő
2015. okt. 4. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!