Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek?
szeretem nagyon már 11hónapja együtt vagyunk..ebből 3,5hónapot együtt laktunk..egyéb okok miatt sajnos szét kellettt költöznünk.most mivel nincs épp saját szobám,ezért én járok át hozzá..folyton veszekszünk.pl vagy túl későn vagy túl korán fexik le aludni..de mindig korán kel.soha nem tudom kialudni magam.este 2-3 órákat fexek,mer nem bírok elaludni.mivel ő ezért többet alszik ezér korábban kel.és úgy gondolom,hogy ha ő fel kel akkor n minek aludjak?nem azér mentem át,hogy egyedül aludjak hanem hogy vele legyek.egyedül laudni otthon is tudok..de nem is ez a bajom..múlt éjjel is csak 1órát aludtam,mert éjjel felébredt h nem bír aludni.és hogy ő akkor megy gépezni..nemám velem lenne ha már nem hagy aludni..megy gépezni ezen nagyon összevesztünk..a gép fonotosabb neki mint én és ez irritál..elegem van..és most se ért meg,mert megkérdeztem facen,hogy akkor mikor tali legközelebb erre azt írja sokára mer nem bírom elviselni..már nem azér,de ha áthív ALUDNI akkor álltalába hagyni szoktuk a másikat ..meg nem érti meg ,hogy ez nem normális dolog..próbálok alkalmazkodni..már nem kínlódok ,hogy ha akkor fexik le mikor én még fullra nem vok álmos..inkább csendbe fexem az ágyba..
de nem veszi észre,hogy próbálok alkalmazkodni és csak balhézik.meg azér úgy gondolom neki is alkalmazkodnia kéne pl nem fexik le akkor aludni mikor én nem vagyok álmos stb..meg kérdezné,hogy szeretnél aludni? stb..de nem..elkezdi h szokjam meg..én próbálom.egykét fura dologhoz már alkalmazkodtam..de ez már sok..ő meg bezzeg semmihez nem akar..én nagyon szeretem de ez már sok..lesz.ar a gép miatt+nem hagy aludni.azt még én vok a rossz azt ez miatt nem akar talizni velem.de még neki áll felül..mit tegyek? :( (bocsi a heyesírási hibákér,az elírásokér)
16/L
Nagyon egyszerű: szakíts vele.
Nem bunkóságból mondom, tényleg ez lenne a legjobb neked is, és neki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!