Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagyok boldog, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szeretem a párom, két évig hűséges voltam hozzá. De nem vagyok már boldog mellette, nem adja meg számomra azt, amire vágyom: a figyelmet. Amit egy másik férfitól megkapnék. Mostanában sokat beszél arról, hogy mi lesz ha MI már nem leszünk, gondolom várja hogy belássa, nem működik már. Nem szexelünk, nem beszélgetünk, nem akar velem értékesebb időt tölteni, inkább a barátaival van, amit én sosem tiltottam. Van egy másik férfi, akitől megkapnám mindazt, amit tőle nem. De képtelen vagyok ezt a 2 évet feladni, én küzdeni szeretnék kettőnkért. Mit tegyek?
2015. szept. 25. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Harcolj! Miért is? Kiért? Ki ellen? Nem érdekes. Fö a harc!!!! Majd csak se-gbek-r valaki.
2015. szept. 25. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Talán ezt neki mondd el, beszéld meg vele.
2015. szept. 26. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszéld ezt meg vele, és ha 2 hét alatt még mindig így érzel, dobd.
2015. szept. 26. 12:49
 4/6 anonim válasza:

Hány évesek vagytok? És házasok, vagy csak együtt éltek??

Van gyereketek? Mert az is számít...

Az ő boldogságuk is fontos.

Mellesleg szerintem harcolj érte. Beszéljétek meg!

2015. okt. 5. 16:27
 5/6 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok. Most vettem csak észre, hogy a tinipárkapcsolatok-ba írtál. Akkor visszavontam az előzőeket. :D
2015. okt. 13. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Megbeszéltük, sajnos úgy döntöttünk ezt már nem tudjuk helyrehozni. Nem fogok boldogtalanul élni, neki pedig szüksége van most a szabadságra.
2015. okt. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!