Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csunya lanynak soha nem lesz baratja, es soha nem fog boldog lenni?
De mi a baj pontosan?
Ha kövér vagy azon lehet javítani csak akarat és kitartás kell
és manapság már a bőr és hajápolásra is rengeteg kozmetikai termék van és igazából megfizethető áron
És most írhatnám hogy fogadd el magad de ezzel a mentalitással nem szoktam egyet érteni mert attól hogy elfogadja magát még nem lesz kelendőbb a fiúknál
Lehet lepontozni!
Mi a baj?
Kövér vagy?Ruháid nem jók?
Ha kövér vagy go edzőterem és keres egy személyi edzőt én tudok egyet.
Stylist és cseréld le a ruhatárad,menj szoliba,hajad növeszd meg és bontsd ki.
Ha gondolod, szívesen mondok rólad őszinte vélemény, akár privátban. De én nem nagyon láttam még olyan csajt, aki menthetetlenül ronda lett volna.
26f
sokáig voltam 140+ (betegség miatt sajnos) az önbizalmam teljesen elvette, magamba fordúltam, igénytelen is lettem tőle.
1 éve kaptam kezelést most "csak" 96 vagyok de nincs megállás mig nem érek el a műtétig, még mindig rettentő a felesleg de az önbizalmam megjött, változtattam dolgokon, fél éve boldog párkapcsolatban élek. :)
Sok mindenen áll, ha nem a súly a gond, hanem egyéb, egy jó frizura, némi smink (nem tulzottan nekem sajnos az alapozó kell).
Minden kulcsa csak az önbizalom.
Egyik legjobb barátnőm (most le lehet húrrogni, hogy igy leirom de neki se mondanám sértésnek, sőt előtte mintha észre sem venném ezeket), lehet, hogy vékony, de a foga cisztás volt ezért csorba és fekete, és ki is állnak, a bőre sem volt szép és a szőrősödés problémát jelent, de amióta megismertem nem láttam mosoly nélkül, mindig vidám, lökött, tele van önbizalommal és olyan barátja van, hogy bárki elirigyelhetné. :)
Mondanám, hogy küldj képet és lányok adnának tanácsot min lehetne változtatni :)
23/L
Kérdező: próbálj változni! Hisz az vagy,amit gondolsz.
Hány csúnya nő van a világon? És hány csúnya férfi? De ez annyira relatív. Egy nőnek annyira könnyű csinosnak lennie és ápoltnak. Egy kis smink,alkatnak megfelelő csinosabb ruha,ápolt haj hihetetlen dolgokra képes.
Biztosan van mit kihangsúlyozni az arcodon.
Nekem nagyon mélyen ülő szemeim vannak, sőt még a szemhéjam is lefelé lóg,a szemöldököm full gáz, az orrom undorító, a fogaimra is ráférne egy fogszabályzó,a füleim is rondák, és mégis, tudok csinos lenni.(a túlsúlyról már ne is beszléjünk) :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!