Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csunya lanynak soha nem lesz baratja, es soha nem fog
boldog lenni?
11/26 A kérdező kommentje:
Nem a ruhaim, sok van, a hajammal sincs gond, anyum fodrasz...en tenyleg igyekszem..de nem jo senkinek sem, egy fiu sem kedvel
12/26 anonim válasza:
Még mindig nem írtad le,hogy mi a gond az arcoddal, képet se küldtél.
2015. júl. 10. 11:53
Lany vagyok kuldj egy kepet privatban es megprobalok neked adni tanacsokat h mit tudnal tenni:)
2015. júl. 10. 11:54
14/26 anonim válasza:
Ha ennyire zavar teged akkor simnkelest probald ki..:) vagy menj el nyugodtan egy 'sztajliszthoz' :D mert o nagyon sokat tudna rajtad pozitiv iranyba dobni:) es a vegen magadra se fogsz ismerni:) ha szeretnel kuldhetsz kepet magadrol..:) en szemelyi edzonek keszulok.. (Igen lanykent) es tudnek segiteni abban is h hogyan etkezz mit sportolj vagy milyen gyakorlatokat csinalj h jo alakod legyen..:) mert hidd el h ha valaki izmos vagy vekonyabb es nem duci az sokkal jobb kepet fest rolad..:) irj nyugodtan ha ugy gondolod h segithetnek..:)
2015. júl. 10. 11:58
15/26 A kérdező kommentje:
En tenyleg igyekszek..apolt vagyok, minden nap hajmosas, koznetikus, es vasarolunk..de nem jobb semmi. A volt fiu osztalytasaim eszre sem vettek, max csak kkor ha cikizos kedvukben voltak
Ha ügyelsz az alkatodra, ápoltságodra, csinos öltözködésedre, akkor csak az arcod adottságai miatt nem lehetsz csúnya. Arc terén nagyon eltérő az emberek ízlése. Ha meg még fiatalka vagy és a testedet is kicsit laposnak érzed, akkor se búslakodj. Tipikusan baráti körömben ma 30-as éveikben azok a csajok néznek ki jól, akik fiatalon kicsit soványak, laposak voltak, az akkor nagyon kerek, formás csajok többsége meg mára elhízott.
2015. júl. 10. 12:02
17/26 anonim válasza:
Küldött már valakinek képet, vagy leírta, hogy mi az ami miatt ronda az arca? Csak azért kérdem, mert többen kérnek tőle képet,adnak neki tanácsot, de ő csak azt hajtogatja, hogy nem veszik észre a fiuk, kigúnyolják stb. Megnézném én is férfi szemmel, hogy mit lehetne változtatni.
2015. júl. 10. 12:03
18/26 A kérdező kommentje:
Nem kuldtem senkinek kepet...utalom magamat, nem fogok fotozkodni...
19/26 anonim válasza:
Akkor annyit írj le,hogy szerinted mi a baj az arcoddal. Különben, ha senkinek nem küldesz képet, nem is írsz magadról,akkor mégis hogy segítsünk?
2015. júl. 10. 12:15
20/26 anonim válasza:
Csúnya vagy kérdező,és akkor?Én is az voltam és ha látnál most...
Kezdjük az elején.Ha van sulyfelesleged,akkor tegyél ellene.Ha csinos leszel,akkor az már segít az önbizalmad növelésében.
A másik fontos dolog az ápoltság,előnyös frizura,szép smink.Ha te nem értesz hozzá,akkor menj el egy sminkeshez,aki segít neked,hogy megtanuld,hogy sminkeld magad a mindennapokban.
A harmadik a ruha.Egy egyszerű farmer(ami nem csípő!!!!!) egy pólóval mindig jó választás.
Javíts magadon!!!!Én több,mint 10 éve ezt teszem,napról napra szebb vagyok.A középiskolában egy fiú sem nézett rám,olyan ronda voltam,de tettem ellene és most alig várom az érettségi találkozónkat,hogy mindenkinek leessen az álla.Ja és még a férjemről nem is írtam.Az is van és nem is akár milyen,elképesztően jó pasi.Látod,pedig én is csúnya voltam.Hidd el,te is boldog leszel,de neked is tenned kell érte!!!!!!!
2015. júl. 10. 13:30