Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csunya lanynak soha nem lesz baratja, es soha nem fog boldog lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok...en nagyon csunya vagyok, es sokan lehurrogtak ezert. Egy foton nem tudok szerepelno, strandra sem tudok kimenni, es az alkalmassagin mikor le kellett vetkozno, nem tettem meg..nagyon sokan bantottak, nincs onbizalmam, es kezd ugy tunno, hogy ez lesz majd az egesz eletemben...azert ebbe a topikba irtam, mert ezt olvassak a legtobben, es szeretnek minel zobb segitseget kapni. Elore is koszonom2015. júl. 10. 11:36
21/26 TallandThin Boy válasza:
Hát ilyen hozzáállással mit vársz?
22/26 anonim válasza:
#21 nek igaza van! Annyira nem lehetsz csúnya! Lehet hogy rossz helyen keresgéled a fiúkat!!
23/26 anonim válasza:
elsők között próbáltam segiteni.. de 3 oldalnyi könyörgés után sincs se egy kép se akár csak sejtetés mivel van gond az arcon.. bajusz? pattanás? csorba fog? kancsalság? semmi értelmes válasz, szerintem az egész kérdés kamu :)
24/26 anonim válasza:
azt tudod hogy a csúnyább lányoknak is akármikor lehet barátja max fordított esetben reménytelen a dolog, ha a fiú a csúnyábbik fél
25/26 anonim válasza:
Hidd el jonni fog majd egy olyan fiu akinek tetszeni fogsz es imadni fog. sajnos en tulsulyos vagyok...rengeteget csufoltak, bantottak es minden egyeb. DE lassan masfel eve megtalaltam a nagy O-t:) boldog vagyok vegre. kerlekkuldjfotot
26/26 anonim válasza:
Ritkán gondolom azt egy lányról, hogy csúnya... Aztán lett egy osztálytársnőm, akit nagyon csúnyának tartottam. És addig-addig elmélkedtem a csúnyaságán, hogy beleszerettem... Szívesen leülnék veled egy üditőre valahol, és aztán - nem ott - elmondom, vagy leírom, hogy milyennek talállak...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!