Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki boldog szülinap uzit?
Figyelt kérdés
Ma van egy fiu ismersom szülinapja, akivel 2 eve oszt.tarsak voltunk es eléggé bonyolult volt a "kapcsolatunk" ( nem jártunk)
Es mivel nem tudtam, hogy mit akart pár eve, ezért megkérdeztem, hogy tudnánk-e találkozni?
Es sokáig 'csesztettem' , hogy találkozzunk mar ( kb májusban írtam neki utoljára)
Mar nem akarok vele találkozni, elfogadtam, hogy ez számomra egy örök rejtély lesz.
Szerintetek írjak neki boldog szülinapot uzit? ( privatban)
2015. szept. 1. 17:39
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom,én inkább nem privátban írnék neki,de szerintem mindenképp írj!!!
2/4 anonim válasza:
Nincsen abban semmi,szerintem nyugodtan írj neki. Ha nem gyerekes a srác nem érti félre.
3/4 anonim válasza:
Írj most semmi félreérthető nincs abba
4/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írj, én is szoktam akár látásból ismert ismerősöknek is írni, nincs ennek nagy jelentősége. De azért utána ne kezdj el vele beszélgetni, szerintem nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!