Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többi lent, olvasd végig. Tudnátok segíteni?
Sziasztok, több mint 3 éve vagyok együtt barátnőmmel..voltak viták mint minden más kaocsolatban.. De most nagy nehezen ki tudtam szedni belőle hogy már egy ideje nem úgy szeret és most még már allitasa szerint egyáltalán nem...eddig minden rendben voltunk, teljsenen egy hurron pendultunk, mindent együtt csináltunk és nem is nagyon vokt probléma belőle hogy sokat együtt voltunk stb.. Egy ideje új barátnő társaságba keveredett, ami úgymond nem az ő korosztaja.
Barátnőm 19 a barátnői meg olyan 15... És azóta hajtogatja azt h ő meg fiatal, szeretne menni bulizni meg szeretné élni az életet stb... Tudni kell h eddig bulizni se nagyon szeretett járni mert nem szereti a club zenéket, inkább rap stb.. Bár én se nagyon jártam el ilyen helyekre.. Úgyhogy nem volt baj.. Na és mostanában már meg szeretné menni, mióta ezek társaságában van.. Olyan mint ha 15 éves lenne.. Egyre inkább olyan öltözéke van ami a többi fiú figyelmet fel kelti.. Eddig nagyon érett gobdolkozasa is vokt, most meg... Nem tudom mit csináljak, azt szeretné ha vége lenne, mert ő meg fiatal stb,és szeretne nem mástól fuggni... De én teljesen szívembe zártam és igazából velem lett nagy lány is, tehát másrészt is kotodom kozza, nem bírnám meg mással látni... Bár nem fiú úgy van a dologban ahigy ismerem.. De akkor sem tudom mit tegyek, segutsegek kérlek!! Főleg lányok véleménye lenne hasznos az ő szemszogukbol! Köszi elolre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!