Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? (Barátnő)
sziasztok.
Nos elmesélem a kis történetem úgy kezdődött az egész,hogy 9.-es lettem megtetszett egy lány (osztálytárs) sokat beszélgettünk facebookon suliba alig mertük megszólítani egymást :D
majd facen kérdezgettem h tetszik-e neki valaki mondja h igen én tovább kérdezgettem mondta h én.Majd fordítva ő is megkérdezte és én is mondtam h ő.Másnap megint nem szólalunk meg.vége az órának megyek hazafelé rám ír,hogy hol vagyok buszon voltam.mondta h szálljak már le bementünk a suliba visszamentem hozzá ott volt a barátnője beszélgettünk majd bementünk a fiú öltözőbe ott felelsz v merszeztünk.Nagyon izgii volt :D de nem részletezem majd a barátnője mondta nekem h kérdezzem már meg a lányt h lesz-e a barátnőm, eközben a lány nem volt bent majd addig nyaggatott amig megkérdeztem igent mondott..de másnap oda se jött hozzám nem csinált semmit pedig az nap amikor megkérdeztem ölelgettük sokszor már egymást.tehát egész nap rám se nézett oda se jött hozzám megse ölelt.. semmi .Perszee suliba sose beszéltünk azelőtt se csak sulin kívül.én meg azért nem mentem oda mert ott volt vele a volt palija és vele beszélgetett mert jóbarátok.. most ilyenkor mivan??
de az a baj h félek.. nem tudom h mit mondjak :DD meg szerintetek mikor kéne megpuszilnom,megcsókolnom?:)
kezét megfognom?? barátnője mondta h szereti ha nyakát puszilgatják meg zavarba jövök sokszro.. tehát nem tudok mit mondani. :D csak ülök és néha röhögök pedig fiú társaságba sokat beszélek. meg nem tudok oda menni hozzá mert mit mondanék?:D amugy 15/f
szia:) Az írásod alapján elvileg a barátnőd legalább is megkérdezted tőle és mondta ,hogy igen.. Na most akkor szépen fogod magad és suli után elhívod valahova és nyugodtan menj oda hozzá nem egy gyilkos. Nem fog érte megenni ha meg úgy csinál mint ha semmi sem történt volna akkor az csak neki kellemetlen.Hívd el talizni fontos ,hogy kettesben legyetek és próbálj vele őszinte lenni és amikor elmosolyodik rajtad esetleg mondj neki valami vicceset akkor megcsókolod.. Vagy ha ez nem sikerül első randin akkor elköszönésnél adsz egy puszit az arcára. Ha meg továbbra is kerül téged akkor sajnos csak játszott veled:( Majd írd meg ,hogy mi lett végül..
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!