Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok? Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Mi a véleményetek a grafikus designerekről?

Figyelt kérdés
Érdekesebb vagyok attól, hogy ez az egyik életcélom, hogy designer legyek? 16/f

2015. szept. 8. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a fa.sz az a designer?? Amugy az hogy minek tanulsz nem számít sokat , max több a közös téma meg érdeklődés
2015. szept. 8. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy érdekesebb tőle, sőt baromira nem lettél szimpatikus ezek után. És nem a grafikus designerekkel van bajom, sőt akár plusz pont is lehetne, hogy művészetről, rajzról és a többi ilyen dologról is lehet beszélgetni az illetővel (persze mással is lehet) de ez a kérdést nem tudom hova tenni...olyan önteltség sugárzik belőle, hogy az csak na. 18l
2015. szept. 8. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Számomra az emberek nem lesznek érdekesebbek az életcéljuk miatt.

Szerintem a belső tulajdonságok a lényegesek egy fiúban.

2015. szept. 8. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc én is grafikusnak tanulok 17/l
2015. szept. 9. 17:24
 5/5 anonim válasza:

Nincs semmi baj a kérdéseddel. Persze hogy érdekesebb vagy tőle, ez nem önteltség.

másik:

"Nem nagy cucc én is grafikusnak tanulok 17/l"

Nem akarlak elkeseríteni de ezt nem lehet tanulni. Tanulni a PS, Indesign, Illustrator stb. kezelését lehet, és itt kifújt. Alkalmazott grafikát sem tudja mindenki "tanulni" Amit ennyi idős korban tanítanak az szórakozás. Óvlak attól hogy elhidd magadról hogy grafikus vagy és hogy nem nagy cucc. Nekem ez az igazi önteltség nem pedig a kérdés.

2015. szept. 23. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!