Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Nos... lehet fura, de nekem még nem volt barátom, volt olyan, hogy tetszett valaki, de barátom még nem volt. A barátaimnak mindnek volt.. Nagyon gáz? 15/l2015. szept. 8. 22:35
1/10 anonim válasza:
card le. szerintem a barátaid kezték korán.
2/10 anonim válasza:
*illetve ,nem feltétlenül de talán picit
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, majd eljön az ideje :)
És ne akard máshoz hasonlítani magad, te te vagy, és majd lesz valaki :) jobb mintha már 10 fiún lennél túl..
4/10 anonim válasza:
Nem gaz, ehhez csak gratulálni tudok,hogy nem vagy olyan mint a mai tini lányok,akik több f.. fogtak mint kilincset.Büszke lehetsz magadra,nem vqgy elkésve,mindennek eljön majd az ideje, és hidd el ezt nagyon értékelni fogják.
5/10 anonim válasza:
15 évesen mit vársz? Minden napra jusson 1-1 ex pasi..? :)
Ha huszonévesen ugyan ez lesz a probléma akkor nem mindennapi, de nem gond..
7/10 anonim válasza:
az ha nincs azt sose neveném GÁZnak...megis mit szamit ez az emberek szemeben? en szerintem semmit
8/10 anonim válasza:
Nekem pedig barátnőm nem volt még...
19/F
9/10 anonim válasza:
(-s Te gáz vagy kérdező szerintem okoan csinálod ne kapkodj meg jön az igazi nyugi:))
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Rá érsz még bőven. :) Én 17 vagyok és nekem se volt még senkim de igazából én egyedül is jól elvagyok. :D Szerintem inkább az a rosszabb ha már ilyen idős korodban van. Még várjál vele. Ne kapkodj. Egyszer eljön az akinek kell. Csak türelmesnek kell lenned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!