Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de barátom túl messze lakik. Mit tegyek?
Sziasztok.
Még nyáron(június vége) voltunk Olaszországban, ott ismertem meg a mostani barátomat. 2 hétig voltunk ott és az érkezésünk harmadik napjàn ismertem meg, attól a naptól kezdve minden nap találkoztunk és ugyanígy minden nap lefeküdtünk, de egyszer kiszakadt a gumi és túl későn vettük észre.
Szüleim még nem fudnak róla, arról sem, hogy együt vagyunk, azt hiszik, hogy csak egyszerűen barátok vagyunk de tudom hogy mi lenne a reakciójuk, de a fő probléma, hogy barátom messze lakik és így nehéz lenne egyedül felnevelni a gyereket
19/l
Tehát egy 2 hetes nyaralás alatt sikerült teherbe esned.
Oké, felnőtt vagy, a te dolgod, hogy szétteszed-e a lábad egy vadidegennek, vagy sem, és nem is a kérdéshez tartozik.
Mi az, hogy túl későn vettétek észre? 3 nap múlva, amikor vittétek ki a szemetet, láttátok, hogy "jé, ez meg lyukas volt"? Mert ha rögtön az aktus után észreveszitek, mehettél volna 72 órás tablettáért. (Azzal ne gyere, hogy egy pár napja ismert idegennel kész voltál összekötni az életedet, azért nem tettél semmit, mert ezzel csak a saját éretlenségedet bizonygatnád.)
A szüleidnek meg azért lassacskán tudni kéne róla, nem?
A távolságra pedig a megoldás a költözés. Vagy te őhozzá, vagy ő tehozzád.
"minden nap találkoztunk és ugyanígy minden nap lefeküdtünk"
Kihasználás az egész.A szüleidnek még most mond el lehet,hogy valamit tudnak tenni.Röviden:költözzetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!