Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tehetnék még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

a barátommal tavaly április elején kezdtünk el járni. az első jó pár hónapban nem is veszekedtünk, minden rendben volt. én még szüz voltam, de ő már nem. aztán még tavaly volt az h párszor megbántott, ami akkor még nem tünt vészesnek mert mindketten nagyon szerettük egymást. de idén már sokkal több veszekedésünk volt főleg így suli vége felétől egész nyári szünetben. párszor az is előfordult hogy új esélyt kért tőlem, meg ilyenek. többször is.

sajnos én nem nagyon tudtam megbocsájtani neki a sok bajt, de közben ő nagyon szerelmes volt belém, de én sokszor ekég szemét voltam vele sajnos. de közben ugyan ugy mellette voltam mindig és megtettem értem mindent, hiszen szerettem.

aztán most agusztus elején volt az hogy már sokszor nemtudtam uralkodni magamon és ha nagyon felidegesített, egyszerűen csak fogtam magam és elsétáltam, akár plázában voltunk akár utcán. ez kétszer történt meg egyébként, két egymást követő napon. a második volt az, h találkoztunk és egyszerűen haza akartam inkább menni előle, pedig vártam h találkozzunk.

szerettem volna ha utánam jön, de ő csak utánam kiabált, h ne menjek el meg h bszéljük meg.. sajnos vissza se néztem.

aztán irt egy sms-t hogy miért mentem el. utána még elég sokáig vitáztunk így üzenetben, de nem jött utánam és nem is mondta h menjek vissza.

aztán még este irtam neki egy klrdőjelet amire ő egy szivecskét írt, én meg egy "end"-es emojit.

utána hiába írogattam neki és hívogattam nem vette föl és nem válaszolt.

csak napokkal később, mondta h nem akarja megbeszélni meg nem akar találkozni. aztán már nem bírtam tovább és átmentem hozzá ést pont össze futottunk út közben, nem akarta h nála aludjak, de én meg nem bírtam őt ott hagyni. mindegy egész jól elvoltunk, de mikor másnap haza mentem és később rá írtam már megint nem válaszolt. aztán jött a sziget amire nekem is magának is vett bérletet és akkor rá írtam, hogy most már beszéljük meg és akkor válaszolt is, találkoztunk is nálam aludt. a szigetre együtt mentünk aztán mikor vége lett még voltam nála egy napot utána mentünk moziba, fogtuk végig egymás kezét, mindegy utána megint nem válaszolt nem vette fel stb.. aztán írtam neki egy nagyon hosszú, nagyon szép üzenetet amire másnap válaszolt is és mondta, hogy szünetet szeretne mert ő nem birná ezt így tovább és hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeret csak szeretne egy kicsit egyedül maradni. el is fogadtam ezt.

aztán pár nappal később észre vettem, h levette h kapcsolatban vagyunk. azt hittem h ezzel most szakított is velem ezért rá írtam h mi ez. azt válaszolta h ő nem így gondolta és h pihenjek inkább én is mint ahogy ő.

azóta megint nem beszéltünk még írtam neki egy üzenetet, h szeretném végre megbeszélni ezt de nem válaszolt.

tudom hogy igaza van és meg kéne nyugodnom meg pihennem, csak annyira félek a sulitol ami 1 nap és itt van, h mi lesz ha nem jön oda hozzám? nem akarok ott mindenki előtt bömbölni majd mint egy ovis akinek elvették a lufiját.

nagyon sokat szenvedtem az elmúlt 3 hétben emiatt és az fáj a legjobban, h én még ilyenkor is mellette voltam, de ő meg nem. tudom hogy nem vagyunk egyformák, de semmi értelme ennek a "vissza adok mindet" dolognak.

nemtudom hogy mitől lehetnék erős, hogy végig tudjam ezt csinálni.

szeretném őt vissza kapni. tudom, hogy sokat hibáztam és nem mindig becsültem meg, de többségében nagyon boldogok és összetartó páros vagyunk amit szerencsére ő is tud.

szerintetek csak legyek türelmes vele, vagy mit tehetnék? és a suliban?

eléggé kétségbe vagyok már esve:(

2015. aug. 30. 16:17
 1/1 anonim válasza:
Ha szünetet kért akkor hagyd, had gondolja át a kapcsolatotokat, tedd ezt te is. Az nem megoldás, hogy játszadoztok egymás érzéseivel. Átgondoljátok aztán eldöntitek mi legyen. A sulival ne foglalkozz, vagy oda megy, vagy nem. Ezért ne borulj ki. Pihenjétek ki a stresszt és a veszekedéseket.
2015. aug. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!