Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van ez?
ez pont olyan, hogy ti csajok is csaka rossz fiúkkal álltok szóba, meg a menő páwa swag yolókkal
mondd meg őszinté járnál te egy kövér átlagos fiúval?
#6! Igen, külsőre csinosak, ezért hívják fel a figyelmet magukra és aki éppen kapcsolatot szeretne, az belemenne egy ilyen komolytalannak induló kapcsolatba. (később akár lehet komoly is, csak az ritka)
De nem, nem minden fiú erre vágyik, ebben biztos vagyok, én sem szeretnék ilyen felszínes kapcsolatot! Ez most lehet, hog hiteltelennek tűnik tőlem, de így van, én nem szeretnék ilyet!
1. Nagyon ritka az, hogy tényleg jól néz ki a lány és még sem megy a többi után, nem pózol, nem dobja ki az árut és általában nem olyan kicsapongó életet él.
2. Mindenkinek jól jön az önbizalom növelés, ki így ki úgy éri el.
3. Ilyen módon hat a gyengébbik nem a férfiakra már évszázadok óta.
4. Általában az első gondolat az hogy "hú de meg..." és nem az hogy, "őt mindenképp elveszem" vagy "vele szeretném leélni az életem" (16-17-18 éves korosztálynál főleg)
5. Ne általánosítsunk. Az általad említett plázap.csák között bizony lesz családösszetartó, vaskezű anyuka viszont nem minden srácnak jönnek be a cicababák sem.
6. Szerintem a kérdés fordítva még érdekesebb.
Minden fiú?
Még a csendesebb, visszahúzódóbb, nem bulizós fiúk is?
Elolvastam a valaszokat, de arra gondoltam en 2 szoba megmondom, egyenesen.
B*szni akarnak.
Engem taszítanak az ilyen lányok...És nagyonis megnézek egy olyan lányt is, aki nem rakja ki a mellét :) Ha számomra esztétikus egy lány, akkor kötött pulcsiban és ballon kabátban is megnézem ugyanúgy :)
Lehet, hogy megnézem egy plázapi.csának a mellét, vagy akármijét, ahogy ti is valószínűleg megnéztek egy jó testű srácot. De ennyi. Én nem vágyom az ilyen lányokra, nekem nem jönnek be, el sem tudnám magam képzeni velük...Én teljesen más világ vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!