Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb fiúk, nektek mi tetszik egy ducibb, esetleg kövér lányban?
- Jobbak az ágyban
- Jobb őket átölelni, hozzájuk érni is más, miután kézenfogva mentek, utána egy vékony lány kezét csontosnak érzed
- Én többnyire jobban szeretem a kerek arcot, mint a hosszúkást
- A nagyobb cicire bukom, de tényleg nem ez az első! :)
- Van egy kisugárzásuk, ami olyan, mintha nekem találták volna ki.
Hangsúlyozom, itt olyan lányokra gondolok, akikre az átlag ember azt mondaná, hogy "vékonyan jól nézne ki", de azért
(bőven) van rajtuk felesleg. Tehát nem az igénytelenekre.
Hmmmm... vékony vagyok és nem tetszenek a duci/kövér lányok. Akkor, hogy is van ez??? Pont az ellenkezője a tetszik, a nagyon vékony
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Ízlés kérdése. Az nem tudom, hogy jött neked, ha valaki vékony, akkor a ducibb tetszik neki
Nem azt mondtam, hogy minden vékony fiúnak a duci lányok tetszenek, sőt, az kifejezetten ritka, hogy ilyet látok akár az utcán. Úgy értettem, hogy azok a vékonyabb fiúk, akiknek a kövérebb lányok tetszenek. :)
Remélem, így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!