Pasik! Tetszik nektek a lány vagy nagyon kövér? (kép)
2015. máj. 28. 16:50
1/13 anonim válasza:
ez nem kövér, csak előnytelenül áll neki ez a nadrág.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Teltkarcsú alkat. Nincs ezzel semmi baj, lehet, hogy húsosabb, mint az átlag, VISZONT szép a bőre és nincs narancsbőre sem.
Csinos.
4/13 anonim válasza:
Ő sztem egyáltalán nem kövér, csak vastagabb a combja. A sort tényleg nagyon előnytelenül áll neki.
6/13 anonim válasza:
Csinibaba. Megnyugtatlak kérdező, ezt a lányt nem sok férfi rúgná ki az ágyából.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszik és nem kövér viszont a szögletes arcformája nagyon nem bejövős :/
8/13 anonim válasza:
Még csak nem is teltkarcsú! Csak combos egy kicsit! Pl. biciklizéstől vagy guggolásoktól! Látszik hogy sportos és felül vékony.
9/13 anonim válasza:
Nálam nőknél a túlsúly kizáró ok, viszont ez a lány egyáltalán nem kövér, kifejezetten tetszik. A nadrág áll ilyen idiótán rajta
10/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Széles a csípője, vastag a combja, és kicsi a melle. Nem kövér, hanem ez a fajta női testalkat nekem szimplán nem jön be. De nyugi, sok férfinak bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!