Véleményetek szerint kell e még fogynom?
Figyelt kérdés
régebben jóval kövérebb volt kb 15 kilóval. sikerült le adnom de ugy érzem még mindig a kövér kategóriába vagyok. nem magamutogatás és nem sexfelhívás megstb.. normális válaszokat várok.. ez a kép most nyári. max 2kilóval vagyok több most
2015. jan. 6. 18:30
1/21 anonim válasza:
Szerintem szép formás, nőies vagy. Nem kell fogynod!
2/21 anonim válasza:
Okés ez, nyugi. A kövértől nagyon messze vagy:)
4/21 anonim válasza:
Ebből fogyni?? Vétek...
Nem tudom hogy lehet, hogy sok nő (tini) agyában csak a csontkollekció modellek a jók. Le kéne szokni róla!
5/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod, most már nincs miből!
6/21 A kérdező kommentje:
hozzá tenném még csak 15 éves vagyok..
2015. jan. 6. 18:38
7/21 anonim válasza:
Hát a genetikát nézve eleve széles vállaid meg mackós alkatod van. Nem biztos, hogy valaha is olyan vékony leszel mint az ideál. De ha szerinted sikerülhet próbálkozz.
8/21 anonim válasza:
De szép széles a vállad!
Fogyni nem kell, de ha nem érzed jól magad a bőrödben akkor építs izmot.
9/21 anonim válasza:
Ezen a képen kb. 35-nek nézel ki :D
10/21 anonim válasza:
7: Te nagyon hülye vagy! Mackós??? Te beteg vagy. Neked mi az ideál? 40 kg 175 cm-hez? Az anorexia, nem ideál.
A széles váll meg szép, sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!