Ezek szerintetek jó méretek? Kell fogynom/híznom valahová? Eltudnátok mondani híres modelleknek a méreteit? A comb nagyon érdekelnek mert sokak szerint az enyém nagyon kicsi:s
Sziasztok! Modellkedéssel szeretnék foglalkozni és kíváncsi vagyok hogy még mennyit kell fogynom/híznom a méreteimből hogy esélyes legyek a modellkesére:
Mell:80cm
Derék:57cm
Csipő:81cm
comb (körbe a legvasatgabb részénél) :45cm
170cm/43kg 14 éves lány vagyok.
Se melled, se feneked és pipaszár lábakon állsz.
Igen, általában ezt keresik modellnek,
DE ha ilyen gebe maradsz, akkor a modellkedéshez még mindenképpen kellő +3 centit NEM fogod elérni!
Maradsz 170 centi, a melled se fog tovább fejlődni és a meddőségre is jó eséllyel pályázhatsz!
Modellnek nem fogsz kelleni és megkeseredett nő leszel.
Kedves második!!
Megkérdezhetem hogy te hány kiló vagy?? 160cm és 150kg??
Ha így nyilatkozól nagy eséllyel gondolok erre.
És még mindig jobb hogy kisebb a mellem mintha boci tőgyeim lennének:) Modellkedéshez még az én méreteim is soknak számítanak pár ember szerint:)
Rohadt gyorsan vegyél vissza kisanyám :D
Az előttem szóló csak figyelmeztetni akart, hogy ha így folytatod nem lesz jó vége.. Borzasztó hogy 170 cm-hez mindössze csak 43 kg vagy! De aki hülye haljon meg. Puszika ;)
na szép. pont az ilyen beképzelt kislányok miatt gondolják azt hogy minden modell hülye. ha kérdezel valamit és válaszolnak, akkor örülj mint majom a farkának ahelyett hogy visszadumálnál!
és alacsony vagy!
alacsony, buta, ostoba és egy kis beképzelt r.banc is :)
alacsony vagy, nagy az arcod és gondolom feleannyira se vagy jó mint amennyire hiszed.
ja, és csak hogy képben legyél, 172 cm magasságomhoz 55 kiló vagyok :) és még ez is sovány! de remélem anorexiában döglesz meg, egy hülyével kevesebb lenne :)
Szia! Én 11 éves vagyok 153cm és 43kg. Derék:68cm
Mell:79cm
Csípő:73cm
Comb:43cm
(Pedig duci sem vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!